[E39] Touring 530d by Kleszcz Rodzinny Rydwan
3,2,1 start
Zaczynamy rozbiórkę turasa
Wielkie dzięki dla Grzesia który zgodził się pomóc mi ten temat ogarnąć i robi przy tym najwięcej,ja jestem za pomagiera
Podczas demontażu wyszły różne tematy które muszę ogarnąć przy aucie we wnętrzu,najbardziej kuleje tapicerka i wszystko co z nią związane.Plan na to jest,tylko że zostawie to na jesień lub zimę.Mocno myślę nad zmianą całego wnętrza i co za tym idzie zmianą koloru wnętrza.
Jutro od rana lecimy dalej z tematem.Pozdro
Zaczynamy rozbiórkę turasa
Wielkie dzięki dla Grzesia który zgodził się pomóc mi ten temat ogarnąć i robi przy tym najwięcej,ja jestem za pomagiera
Podczas demontażu wyszły różne tematy które muszę ogarnąć przy aucie we wnętrzu,najbardziej kuleje tapicerka i wszystko co z nią związane.Plan na to jest,tylko że zostawie to na jesień lub zimę.Mocno myślę nad zmianą całego wnętrza i co za tym idzie zmianą koloru wnętrza.
Jutro od rana lecimy dalej z tematem.Pozdro
Kolejny dzień za nami.Jak zobaczyłem wiązkę kabli to chciałem iść do do domu,jednak wszystko poszło prawie gładko.Jak się okazało wiązka jest hifi lub dsp więc na pewno jakieś dodatkowe głośniki zostaną kiedyś dołożone Wiązka i wszystkie moduły itd.podłączone i działa
Teraz zostało wszystko poskładać do kupy i trochę pojeżdzić
Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Grzesia za pracę jaką wykonał i za chęci
W poniedziałek kończymy temat navi
Więcej zdjęć z montażu nie robiłem bo raz że zapomniałem a dwa czasu nie było i nie chciałem straszyć was wnętrzem Pozdro i do następnego
Teraz zostało wszystko poskładać do kupy i trochę pojeżdzić
Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Grzesia za pracę jaką wykonał i za chęci
W poniedziałek kończymy temat navi
Więcej zdjęć z montażu nie robiłem bo raz że zapomniałem a dwa czasu nie było i nie chciałem straszyć was wnętrzem Pozdro i do następnego
To teraz ja coś wrzucę ,roboty było masa ,wymiana całej wiązki
Oczywiście sprawdzenie całego sprzętu przed całkowitym montażem ,po podpięciu wszystkiego chwila strachu czy wszystko dobrze zostało zrobione ,kluczyki w łapę przekręcamy stacyjkę i co "działa"
ponowne rozpinanie wszystkiego i układanie kabli na gotowo
Zostało jeszcze poskładać środek i gotowe
Co do dalszych planów modzenia środka ,plany są
Oczywiście sprawdzenie całego sprzętu przed całkowitym montażem ,po podpięciu wszystkiego chwila strachu czy wszystko dobrze zostało zrobione ,kluczyki w łapę przekręcamy stacyjkę i co "działa"
ponowne rozpinanie wszystkiego i układanie kabli na gotowo
Zostało jeszcze poskładać środek i gotowe
Co do dalszych planów modzenia środka ,plany są
Tak więc ,temat z montażu kompletnej navi można uznać za zakończony (na razie)
Było co robić
Wiązka wymiana cała
Tuner radia BM54
Napęd
Wzmacniacz ori
Odbiornik Tv
Wszystko ładnie śmiga
Bez najmłodszego pomocnika nie dalibyśmy rady
Było co robić
Wiązka wymiana cała
Tuner radia BM54
Napęd
Wzmacniacz ori
Odbiornik Tv
Wszystko ładnie śmiga
Będziemy działaćKleszcz pisze:Chwila odpoczynku i trzeba myśleć o dalszych modach
Bez najmłodszego pomocnika nie dalibyśmy rady
Ksawer, dzięki.Choć ja tylko robiłem za pomoc
Grzesiek jesteś najlepszy,jeszcze raz wielkie dzięki
Podziękowania lecą również do najmłodszego syna za pomoc i który obsługę radia ma w małym palcu
Dzisiaj z racji pogody postanowiłem coś tam podziałać i o to efekty
Było
Jest
Fajnie wszystko śmiga,jestem mega zadowolony
Do następnego
Grzesiek jesteś najlepszy,jeszcze raz wielkie dzięki
Podziękowania lecą również do najmłodszego syna za pomoc i który obsługę radia ma w małym palcu
Dzisiaj z racji pogody postanowiłem coś tam podziałać i o to efekty
Było
Jest
Fajnie wszystko śmiga,jestem mega zadowolony
Do następnego
Dzięki Rafał za odwiedziny,miło było poznać i choć chwilę pogadać.Na żywo Twój turas jest mega,kolor,wnętrze itd.Po prostu jest piękny
Sprostuję tylko że mój turas nie jest tak dobry jak widać i naprawdę daleko mu do stanu Twojego
Była też chwila na fotki,wybaczcie jakość ale zawsze mam z tym problem
Specjalnie nie mieliśmy czasu więc spotkanie jak i zdjęcia na spontanie
Jeszcze raz dzięki za wizytę i do następnego
Sprostuję tylko że mój turas nie jest tak dobry jak widać i naprawdę daleko mu do stanu Twojego
Była też chwila na fotki,wybaczcie jakość ale zawsze mam z tym problem
Specjalnie nie mieliśmy czasu więc spotkanie jak i zdjęcia na spontanie
Jeszcze raz dzięki za wizytę i do następnego