[E36] Moj pierwszy samochod moje pierwsze BMW :)
faktycznie wszyscy sie tych lamp uczepili i słusznie, ale co do silnika to róznica w 1,6 i 2,0 w wydatkach jest spora, niech sie cos zepsuje to masz o 2 cyl wiecej, ale jeżeli to 1,6 to jest m40 to szybiciej padnie wałek, popychaczei i inne z tym zwiazane jak bedziesz agresywnie ruszal i przyspieszał, ale mimo wszystko zgadzam sie ze 1,8 bylo by ekonomiczniejsze
chlopakowi na pewno na pierwsze autko 1,6 styka
ciekawe co bedzie mial w zime
ja to zaczynałem od CC 700 a i tak bylem najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie, inni zaczynali od maluchow i byli zadowoleni a tu prosze 1sze autko i cyk BMW
powinienej sie bardzo cieszyc

chlopakowi na pewno na pierwsze autko 1,6 styka

ja troche żałuje że kupilam compacta na pierwsze auto.. tym bardziej że jeszcze nie mam prawka heee.. uczyłam się jeździć na placu i ciężko widać z tyłu dupa wysoko i nie widze słupków..;d ale daje rade;) w sumie to chyba lepiej uczyć się na trudniejszym bo łatwiej mi będzie na egzaminie?:D tyle czekania do egzaminu:(:(:( 3 miechy trzeba czekać:( poza tym compakcik fajna sprawa:) malutki leciutki:)
idzi gratuluje pierwszego samochodu;)
idzi gratuluje pierwszego samochodu;)
wyobraź sobie że wiem że nie masz wcześniej napisałem że twoje auto jest SUPER!!!idzi89 pisze:Ale ja nie mam compacta ::P:P:P hehe
medeuska mnie sprowokowała do wypowiedzi na temat tego autka

Ostatnio zmieniony 2008-06-16, 21:02 przez dave, łącznie zmieniany 1 raz.