[E36] Coupe by Tomash
- tomash
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Sam nie wiem czy to dobrze że temat upadł. Przeszkadza mi przede wszystkim to że te Alpiny są tak bardzo schowane w nadkola Będę musiał dystanse jakieś wrzucić ewentualnie.
Mody zewnętrzne są na ten rok ukończnone co zobaczycie na fotkach które zrobię nie długo. Doszły szerokie listwy, ringi CCFL i ksenon 4300k
Mody zewnętrzne są na ten rok ukończnone co zobaczycie na fotkach które zrobię nie długo. Doszły szerokie listwy, ringi CCFL i ksenon 4300k
- tomash
- Kontakt:
Parę nowości:
Białe podświetlenie tablicy - podpatrzone u kolegi Lucas_M3
Chyba największy dylemat jaki miałem przy aucie jak narazie. Decyzja jednak zapadła. Oto efekt:
W przyszłym tygodniu powinny dojść:
- Tablice niemieckie na zloty takie jak u kolegi High-Tech'a
- Pełny Bordcomputer razem z manetką.
W najbliższym czasie planuję jeszcze wrzucić lusterko wsteczne fotochrom.
P.s. http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=433107989
Białe podświetlenie tablicy - podpatrzone u kolegi Lucas_M3
Chyba największy dylemat jaki miałem przy aucie jak narazie. Decyzja jednak zapadła. Oto efekt:
W przyszłym tygodniu powinny dojść:
- Tablice niemieckie na zloty takie jak u kolegi High-Tech'a
- Pełny Bordcomputer razem z manetką.
W najbliższym czasie planuję jeszcze wrzucić lusterko wsteczne fotochrom.
P.s. http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=433107989
- tomash
- Kontakt:
Venom,
No właśnie z felgami nie wiem co robić. Marzą mi się takie jak ty masz czyli Msystem II Gdyby jeszcze tylko dało się je upchać bez problemu w nadkola... Cóż przez zimę się zastanowimy co dalej.
Co do fotek to dziękuję. Staram się większość sam robić. Mam już konkretny plener upatrzony na konkretną sesję
No właśnie z felgami nie wiem co robić. Marzą mi się takie jak ty masz czyli Msystem II Gdyby jeszcze tylko dało się je upchać bez problemu w nadkola... Cóż przez zimę się zastanowimy co dalej.
Co do fotek to dziękuję. Staram się większość sam robić. Mam już konkretny plener upatrzony na konkretną sesję
- Venom
- Kontakt:
A probowales wlozyc M system II do siebie? Nie mieszcza sie? M System II bylo kilka wersji ET i szerokosci... trzeba by pokombinowac.tomash pisze:Venom,
Czekam na fotki