Allegro...
nie płacisz za silnik tylko za stan autaAurel pisze:kolebka, ja też te koła są boskiea wogule całe te cabrio mi sie podoba....choć troche cena wysoka za 2.0 ale i tak piękna jest

[ Dodano: 15 Grudzień 2008, 11:55 ]
nie płacisz za silnik tylko za stan auta który z tego co widac na foto jest idealny a jesli jest tak faktycznie to ciezko znalesc drugie takie cabrio w polsceAurel pisze:kolebka, ja też te koła są boskiea wogule całe te cabrio mi sie podoba....choć troche cena wysoka za 2.0 ale i tak piękna jest
na zdjęciach jest piękna wiem, stan wygląda idealny....ale to wszystko trzeba na żywo zobaczyć, czy czasem nie była bita !!!Pablodevil pisze:nie płacisz za silnik tylko za stan autaAurel pisze:kolebka, ja też te koła są boskiea wogule całe te cabrio mi sie podoba....choć troche cena wysoka za 2.0 ale i tak piękna jest
![]()
[ Dodano: 15 Grudzień 2008, 11:55 ]nie płacisz za silnik tylko za stan auta który z tego co widac na foto jest idealny a jesli jest tak faktycznie to ciezko znalesc drugie takie cabrio w polsceAurel pisze:kolebka, ja też te koła są boskiea wogule całe te cabrio mi sie podoba....choć troche cena wysoka za 2.0 ale i tak piękna jest