[e34] Zawiesznie
[e34] Zawiesznie
Gdzie i jakie najlepiej kupic zawiesznie do e34 , jedyna jakie znalzłem to na allegro za ok.800zł Ma ktoś może foty jak wygląda auto na takiej zawiesinie/? Czy oprócz tego z allegro naprawde nie ma juz nic inneg??:(
Motor 2,0 24v .Chodzi o kompletne zawiesznie i o to aby auto poszło dość znacznie w dół. Link z allegro http://moto.allegro.pl/item554239903_bm ... 40_35.html
ja mam E36 ale mam z tej samej firmy amorki ... dalem za komplet amorko 570 zł a za sprezyny u kogo innego chyba 250 zl jak dobrz pamietam ... wiec ta cena 799 zł nie jest az tak duza ...
a co do jazdy to spoko tylko ze teraz na drogach osiedlowych jak duzo sniegu zalega to "brzuchem" zamiatam wszystko
a co do jazdy to spoko tylko ze teraz na drogach osiedlowych jak duzo sniegu zalega to "brzuchem" zamiatam wszystko
-40/-35 ci zbytnio nic nieda ja mam ori M-Techa w swojej i jezeli sie nie myle to wlasnie ma takie obizenie i tył jest OK ale przód nadal mi nie odpowiada zobacz sobie zreszta fotki w mojej galerii. Proponuje -60/-40 ja sam chce na przód wrzucic zamiast M-techa -60 tył zostawiam to co jest bo fajnie siedzi a czesto jezdze w kilka osob wiec neima sensu dawac nic innego. Najlepszym rozwiazaneim bylby gwint ale niestety do naszych troche ciezkawo dostac ale to juz nie problem gorzej z cena bo zaczynaja sie od 3-4 tysiace za takie najprostsze noname ;/