Wypad na weekend

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
BARTIG

Post autor: BARTIG »

tylko żeby nie przysłali guźca :D
Paffcio

Post autor: Paffcio »

a co to guziec ? :DDD
Prezes

Post autor: Prezes »

taka afrykańska świnia , co ty nie wiesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dorka

Post autor: dorka »

a nie bo Timon :P :P z bajki :P :P
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

oczywiscie do swiniaka sie dorzucam ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Natka

Post autor: Natka »

Przugoda jeśli o mnie chodzi to ja spakuje się w czwartek wieczorem,także myśle że ok 13 możemy wyjeżdzać ;)
Paffcio

Post autor: Paffcio »

kto sie pisze na prosiaka, bo wzana sprawa :razz: musi byc co najmniej 10 osob. Tylko nie pisac glupot prosze - tak lub nie :bmw:

[ Dodano: 19 Kwiecień 2009, 16:19 ]
1. Paffcio
dorka

1. Paffcio
2. dorka
Swobi

Post autor: Swobi »

Jest mi bardzo przykro ale niestety nie pojade.Pomijając ostatnie wydarzenia doszły do tego problemy mieszkaniowe także sorki panowie i panie.¯ycze miłej zabawy.
Prezes

powiedz że ci towarzystwo nie odpowiada a nie ze pomijając ostatnie wydarzenia ,wydawało mi się ze sobie wyjaśniamy sprawę ale widać ze za niskie progi .
Miłego grilla z przyjaciółmi , szczerze życzę.
Swobi

Prezes pisze:powiedz że ci towarzystwo nie odpowiada a nie ze pomijając ostatnie wydarzenia ,wydawało mi się ze sobie wyjaśniamy sprawę ale widać ze za niskie progi .
Miłego grilla z przyjaciółmi , szczerze życzę.
Niewiem czy wiesz co ozacza słowo "pomijając" no ale to Twoja sprawa.Napisałem to po to żeby uniknąć tego typu komentarzy ale widzę że nie było sensu wogóle się tłumaczyć. Poza tym nie pisałem żebyś wypowiadał się w tym temacie i jeszcze z jakimiś życzeniami bo piszesz o rzeczach o których nie masz pojęcia.
Prezes

bo jestem imbecylem i niedoukiem ,wiec mogę pisać w temacie który wstydziłem się założyć , swobi mogles nie pisac o
Swobi pisze:Pomijając ostatnie wydarzenia
bo tego temat nie dotyczy ,czyli mogę się spodziewać ostrzeżenia ? żart chyba znasz się jeszcze na żartach.
Swobi

Daruj sobie Marcin bo nie jest mi do śmiechu...Nie chce przyjechać z weekendu i iść pod most mieszkać, zresztą nie będe Ci tego tłumaczył bo wiesz jak u mnie jest.
Prezes

wiem tylko jak masz problemy to jest gg a nie piszesz post dwuznacznie przeczytaj go jak ja się czuje jak obszczymurek i tyle ,do mnie możesz się zwrócić bo można na mnie liczyć ale nie będę cie namawiał ,dla mnie kolega to kolega .
dorka

:roll: :roll:
co do prosiaczka :
1. Paffcio
2. dorka
ODPOWIEDZ