zamowilem na 6 autek bo jeszcze e30fast jedzie z nami. Franz jesli sie zdecydujesz to zapisz sie na wlasna reke i powiedz ze chcesz miejsce obok BTS. Reszta tak samo. Kuki tez nie jedzie wiec nie zamawiam. Zbiorke robimy kolo minimala w zorach tak jak na spocie bylo. potem jedziemy do orzesza. Godzine jeszcze podam.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Witam wszystkich klubowiczow ja niestety nieJADE TAK CHCIALEM JECHAC ALE MAMA JEST WAZNIEJSZA PRoSILA MNIE CZY JA GDZIES ZABIoRE PIERWSZY RAZ NA DZIEN MATKI!!Niemoge jej odmowic i chce jutro z rodzicami gdziec jechac przepraszam wszystich:( Pozdro:(
ja mialem straszna ochote pojechac na taka wieksza zorganizowana impreze ale przyszlo mi sie zenic i to jest dla mnie wazniejsze - rodzina to prawie jak BMW jesli ktos ma ochote mi pogratulowac lub wspolczuc to zapraszam
dokladne szczegoly tutaj http://technolo.w.interia.pl/zawiadomienie.pps
Kriso pisze:Witam wszystkich klubowiczow ja niestety nieJADE TAK CHCIALEM JECHAC ALE MAMA JEST WAZNIEJSZA PRoSILA MNIE CZY JA GDZIES ZABIoRE PIERWSZY RAZ NA DZIEN MATKI!!Niemoge jej odmowic i chce jutro z rodzicami gdziec jechac przepraszam wszystich:( Pozdro:(
kurcze zamowilem 6 miejsc a w koncu 4 pojedzie
adam jedziesz wogole?? ficek??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
No ja sie przejade, najwyzej jak burzuje zajmiemy po 2 miejsca , albo zadzwon tam i wyjasnij jaka jest sytuacja, moze sie jeszcze ludzie znajda na ich miejsce