[E32] Bestia padla

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Armani

[E32] Bestia padla

Post autor: Armani »

dzisiaj rano moja Bunie Mnie zaskoczyla poraz kolejny ale tym razem juz do Konca nie wiem co sie z nia stalo bo wogole juz nie pali mam kluczyk w 2 pozycji przykladam immobilaizer i jak chce odpalic to nic sie nie dzieje wyskakuja tylko to co zawsze swieca sie kontrolki i tyle mialem tak juz wczesniej ale po ponownym przylozeniu immobilaizera odpalala a teraz juz koniec tylko piszczy caly czas i wyskakuje komunikat "BREMSBELAGE - zużycie okładziny hamulców " (nawet nie wiem co to znaczy) a jak wciskam hamulec to "BREMSLI. ELEKTRIK" i nie wiem co jest powodem ze nie chce odpalic moze za slaby akumulator. :567:
Pablo

Post autor: Pablo »

Armani pisze:"BREMSBELAGE - zużycie okładziny hamulców " (nawet nie wiem co to znaczy)
masz poprostu zużyte klocki hamulcowe
Armani pisze:"BREMSLI. ELEKTRIK"
coś z elektrryka siateł stopu sprawdz styki pprzy lampach i czujnik przy pedale

Może być tak że jako to automat to bez sprawnych hamulców nie odpali choc nie wiem czy tak jest a co do immobilizera to masz teg ori z takim długim kluczem do odbezpieczania?? jezeli tak to mas podobny problem jak ja miałem wkoncu sie wkurzyłem i wytargałem ten immo bo tylko wkurzał i zaczynał sie coraz bardziej sypac
ODPOWIEDZ