no i ładnie. Nie pasuje mi tu tylko ta kierownica, ale pod koniec tygodnia moja trójramienna multi będzie na SALE, więc jak jesteś zainteresowany, to sie zamelduj
Atko bardzo ładne widać że je dopieszczasz i dobrze ci idzie ale ten Carbon w środku hmm panel nawiewu i włącznik świateł chyba nie ma przez to podświetlania Może to dziwnie zabrzmi ale w E-36 wole jak jest ori środek
Carbon jest fajny ale gałka jest niefajna Panie Marcinie i tak najciekawsze jak narazie to masz chyba felgi. Widzę że na Manię się nie wybierasz i znowu ich nie bd miał okazji zobaczyć.
u mnie też ale spotkać ze znajomymi i pogadać zawsze możesz. I żebyś mnie źle nie zrozumiał. Autko ogólnie się mi podoba ale połączenie kolorystyczne koła z nadwoziem wypas. Bynajmniej na foto.
ynstu pisze:co do mani to raczej nie bo jako tako nie ma co pokazywac ;/
Jeżeli to jest powód dla którego nie jedziesz to jesteś w błędzie spora większość jedzie po to żeby zobaczyć sie z kumplami dobrze bawić poznać nowych ludzi zrobić grilla i sie odstresować nie marudź tylko zabieraj Bete i Kobiete zjaramy kiełbachę i pogadamy o starych Babach
GERMAN pisze:Jeżeli to jest powód dla którego nie jedziesz to jesteś w błędzie spora większość jedzie po to żeby zobaczyć sie z kumplami dobrze bawić poznać nowych ludzi zrobić grilla i sie odstresować nie marudź tylko zabieraj Bete i Kobiete zjaramy kiełbachę i pogadamy o starych Babach
dokładnie jak GERMAN pisze ,ja mam nie pomalowany zderzak tył ,nadkola klepane nie po malowane ,ale jade nie przejmuje się ,bedzie z@jebist@ atmosfera
a to na zlot jedzie się tylko po to zeby autem się pochwalić? Pierwsze słysze Dla mnie priorytetem jest spotkanie ze znajomymi, jak GERMAN pisze, grill dobra atmosfera i piwko