witam! od dłuższego czasu poszukuje foteli komfortowych ale duszukać sie w kolorze szarym to chyba cud, już myślałem nad kupnem w innym kolorze i przemalować ale wycofałem sie z tego i kupiłem narazie zwykłe z grzaniem, teraz nie wyobrażam sobie nie mieć grzania w zimie.
wpadł też panel klimy high, wkońcu to teraz jakoś wygląda i więcej funkcji doszło

jest też plan żeby doposażyc wnętrze, narazie przyszły paczuszki

takie o to częsci przyszły

i navi zamontowana

takie tam jeszcze foto z wypadu w góry

mój rekord jeśli chodzi o spalanie, z takiej krótszej trasy

Zostało tez zakodowane takie coś jak składanie lusterek z pilota(przy dłuższym przytrzymaniu guzika ,lusterka się składają)
i przy szybkim nacisnięciu guzika od otwierania bagażnika,oświecaja sie lampy (oświetlenie drogi do domu)
zamontowany panel zapalniczek i aux z tyłu zamiast tej półeczki, wszystko podłączone i zakodowane jak trzeba
sierpien 2016
witam!!trochę czasu mnie nie było ale coś sie dzieje, pomalowałem nerki na czarno

takiego haka użyłem żeby je wyciągnąć,5 minut roboty

no i samo malowanie

takich farb użyłem

no i jakiś czas temu dzięki koledze z forum jacekc12 udało sie zdobyć komforty kolorze szarym ,których szukałem z 1,5roku

tylko jest mały problem z podłączeniem są to fotele poliftowe z kolegą próbowaliśmy je podłączyć ale nie ruszyły,czy może wie ktoś jak to zrobić,trzeba je kodować żeby chociaż ruszyło zasilanie,bo podłączyliśmy wedlug schematu i nic