Co sadzicie o nowym forum??
to znajdz taka skorke. www.google.plzawias pisze:jestem za do powrócenia na starą skóre
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Mam problem czasami zamiast postu jakiegos urzytkownika pisze tak "Użytkownik został dodany do twojej listy ignorowanych. Kliknij Tutaj żeby zobaczyć jego post.
Kliknij Tutaj żeby przejść do swojej listy ignorowanychę co mam yrobic yebz non stop nieklikac i pokayzwac co tam pisze :/:/ ???? Mozliwe ze kiedys przez przypadek klikłem i ignoruj :/
Kliknij Tutaj żeby przejść do swojej listy ignorowanychę co mam yrobic yebz non stop nieklikac i pokayzwac co tam pisze :/:/ ???? Mozliwe ze kiedys przez przypadek klikłem i ignoruj :/
Zgadzam się. Forum jest najbardziej nieczytelnym jakie kiedykolwiek odwiedziłem.zawias pisze:nowe forum , nwoe skóry , do dupy z tym wszystkim , jestem za do powrócenia na starą skóre .... dno i tyle... az niechce mi sie tu wchodzić ...
Auto w tle strony głównej porażka (ma ktoś takie?)
Te "lampy" na górze porażka, jak na forum NFS dla nastolatków
Czcionka nieczytelna - jasna na czarnym tle, kto to wymyślił?
Gdyby nie możliwość zmiany stylu forum w profilu (używam subSilver bo na te startowe nie moge patrzeć) to nawet bym tu nie zaglądał.
Ogólnie nie robi dobrego wrażenia, i z pewnością odstrasza nowych potencjalnych użytkowników taką formą.