[E36] BMW E36 by Krzys

Problemy, porady oraz projekty sprzętu car-audio, PC-car.
Porady związane z alarmami, nawigacją i T V w samochodzie.
rapanu

Post autor: rapanu »

chejo konkretne radyjko i fajnie wypasione mam podobne tylko starsza wersia wiec wiem co potrafi mnie niezawiodlo mysle ze i tobie posluzy pozdrawiam
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

rapanu pisze:chejo konkretne radyjko i fajnie wypasione mam podobne tylko starsza wersia wiec wiem co potrafi mnie niezawiodlo mysle ze i tobie posluzy pozdrawiam
starsza masz wersje ale napewno bogatsza w funkcje ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
kocik

Post autor: kocik »

a co z korekcja czasu posiada
rapanu

Post autor: rapanu »

bo ja wiem czy jest bogatsza w funkcie no i wlasnie masz korekcie czasu i bas fokus oraz czestotliwosci odciecia zwrotnicy bo faza woferka i szerokosc basu raczej jest cio?wiem tyle ze moje radio zdziebko mnie kosztowalo wtedy a teraz bym je chetnie zmienil na jeszcze wyrzszy model choc niepowiem temu wsumie nic niebrakuje.podzielisz sie swoim porownaniem jak te radyjko wyglada w stosunku do tego co miales?
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

nie ma korekcji czasu, ma czestotliwosci odciecia, fazy suba i szerokosc. Tak samo na wysokich czy srednich tonach. Bas fokusa nie mam. Choc nie wiem czy nie przesiade sie na model od kuzyna ktory 2 lata temu kosztowal 2800zl. CDA 9867R
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

hehe a ja chyba sie przekonalem do DVD i chyba sobie zakupie :D takie radyjko z monitorem 7" (18cm) i TV,DVD,RADIO i wszystko bedzie :D :)

a co do tej alpiny CDA 9867R to myslalem ze to bedzie mialo wiecej funkcji za takie pieniadze :P :shock: :shock: :shock:
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

9867R to jeden z najlepszych modeli. Moj model to 9857R ;) Mimo ze nie ma korekcji czasu to i tak uwazam ze jest lepsze niz PIonner za ktorego dalem 1000zl.
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

ale i tak za te pieniadze bym tego nie kupil :P to wole DVD!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

ja to kupilem po baaaardzo niskiej cenie ;)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

nie mowie o tym Twoim tylko o tym od Twojego kuzyna :P :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

od kuzyna to jest wymiot :D Ale za ta kase tez bym nie kupil. Te radio ma takie funkcje ze do dzisiaj wiele takich nie ma ;)
kocik

franz3xxi pisze:ale i tak za te pieniadze bym tego nie kupil :P to wole DVD!!!

jesli bardziej zalezy ci na VIDEO a nie na DZIEKU I PRZYJEMNOSCI ZE SlUCHANIA (choddzi mi o to ze nie tylko bumbum :wink: i kazdy puzniej kazdy gada ze masksymalnie pogra 3 minuti i daje cziszej bo glowa bolii :oops:) i to mu starczy . to wtedy jak najbardziej VIDEO
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

mi tam nie zalezy na bum bum bo i tak nie slucham radia tak glosno... jak gdzies jade to przewaznie z moja kobieta (a ona strasznie duzo gada) i wtedy radyjko tylko cyka tak zeby jej nie zagluszac... (ale jak juz mam dosc gadki to wtedy mozna na chwile odkrecic :) )
Obrazek
kocik

franz3xxi pisze:mi tam nie zalezy na bum bum bo i tak nie slucham radia tak glosno... jak gdzies jade to przewaznie z moja kobieta (a ona strasznie duzo gada) i wtedy radyjko tylko cyka tak zeby jej nie zagluszac... (ale jak juz mam dosc gadki to wtedy mozna na chwile odkrecic :) )
i tak trzymac :lol:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

hahahahahaha "a ona strasznie duzo gada" HASlO ROKU hahahahaahah dobrze ze Ania tego nie czyta hahahah :P Sory za OT ;)
ODPOWIEDZ