[E46] BMW e46 by M@rio

Problemy, porady oraz projekty sprzętu car-audio, PC-car.
Porady związane z alarmami, nawigacją i T V w samochodzie.
aaddriaannn

Post autor: aaddriaannn »

Plany sie nie zmienily.Ja Tu nie wiedze ze chce go miec zasilane seria GTI :?: Nic takiego nie napisalem wlasnie wystarczy tu skromne audio, ktore bedzie fajnie gralo.
Chcialem jeszcze raz nawiazac co do przedniej sceny, Mowiles Panie ze zasilil bys to piecami JBL PX 600.2 ja bym na takim zasilil taka serie JBL GTI c508 a tym wzmacniaczem JBL PX 300.4 zasilil bym 2 razy JBL GTI c508.

Nie Kazdy spi na pieniadzach ze kupuja sobie wymarzone auto z wymarzonym audio wybralem wlasnie takie Audio na jakie stac wlasciciela wiecej od zycia nie potrzebuje. Wlasciciel bedzie i tak juz mial satysfakcje bo jezdzi e46 a zaniedlugo z polepszonym audio - a o zawodach nikt tu nie pisze
kocik

Post autor: kocik »

zaden nie spi na pieniadzacha :twisted: ale jedno jestem pewien jezeli mowisz cos o przedniej scenie i zalozylbys c508 gti. pomijajac to ze wzmak zmostkowany znieksztalca dzwiek to ty chyba niweiesz jak mam brzmiec scena .a nie mowie reszty
aaddriaannn

Post autor: aaddriaannn »

kocik pisze:zaden nie spi na pieniadzacha :twisted: ale jedno jestem pewien jezeli mowisz cos o przedniej scenie i zalozylbys c508 gti. pomijajac to ze wzmak zmostkowany znieksztalca dzwiek to ty chyba niweiesz jak mam brzmiec scena .a nie mowie reszty

jezeli bym dosponowal odpowiednimi finansami to dokladnie zalozyl bym przedni zestaw GTI C608 i wlasnie zasilil bym go wzmacniaczem JBL PX 600.2. Co do akurat tego wyboru to wspolpracuje idealnie znajomy ktory u niego kiedys pracowalem wlasnie tak ma i nie zauwazylem zadnych znieksztalcen - a mam prawidlowy sluch.
A terac cos o wzmacniaczach chetnie podyskutuje bo to temat szerokopojetny jestem elektronikiem zajmuje sie dokladnie kompletna elektronika dokladnie uklady cyfrowe jak i analogowe
Pamietaj wszytko zalezy od jakosci wykonania wzmacniacza jak i przedwzmacniacza (podzespoly) nie patrzy sie tylko na marke bo w tym mozna sie pomylic podam Ci przyklad Mialem wzmacniacz firmy JBL GTO 4060 z limitowanej edycji ktory przy glosnej muzyce znieksztalca dzwiek przy glosnym sluchaniu byl dudniacy znieksztalcony ale wymiana kondensatorow w sekcji przedwzmacniacza pomogla na jakie zostaly wymienione to juz jest moja wiedza
A terac cos o tym przednim zestawie twierdzisz ze ten wzmacniacz jest nie odpowiedni spoko twoje zdanie i szanuje to – nie przejmuje sie tym
Nie twierdze ze wzmacniasz jest akurat przeznaczony akurat do tych glosnikow Twierdze tylko ze glosniki graja lepiej na tym wzmacniaczu niz jakas seria gto 6507. Jezeli chesz Przy poloczeniu wzmostkowanym zasilic taki komplet to radze rozebrac zwrotnice i przestawic jedna zworke i dzwiek sie polepszy
Pozdrawiam serdecznie
Jezeli chialbys podyskutowac w dziedzinie wzmacniaczy to zapraszam na PW bo tutaj nieche robic off topic
kocik

Post autor: kocik »

a ja tam elektrykiem nie jestem :lol: i szanuje twoje zdanie. apropo zwrotnic to ja zrezygnowalem a dlaczego to chyba wiesz
ODPOWIEDZ