[E36] 320i CABRIO
Witam. Dawno mnie tu nie było ale wyskoczyły nowe okoliczności i troszkę czasu nie mam... No i na mody też będę się musiał wstrzymać... Jedynie ostatnio co zostało wymienione to klocki hamulcowe + czujniki, naprawiony czujnik temperatury bo pokazywał -47, i podświetlenie komputera (przepalone żarówki)... I dodaje parę zdjęć jak już jestem tutaj...
[ Dodano: 25 Wrzesień 2011, 20:39 ]
Troszkę zdjęć z Summer Cars Party
[ Dodano: 25 Wrzesień 2011, 20:39 ]
Troszkę zdjęć z Summer Cars Party
Witam Dawno tutaj nic nie pisałem więc trochę odświeżę temat
Więc tak w styczniu wpadły nowe oponki na felgi są to Goodride 215/40/r17 bo bardzo promocyjnej cenie więc brałem, nie zastanawiałem się...
Dodane też nowe "sutki" srebrne
Jakiś tam naciąg, albo źle zrobione zdjęcie...
Później zająłem się renowacja skóry środkami ze stronki http://sklep.lederzentrum.pl
Renowacja troszkę trwała, ale efekt sama przyjemność pracy
Może zdjęcia nie są rewelacyjne i praktycznie tego nie widać, ale na żywo jest super jestem bardzo zadowolony zobaczymy jak długo utrzyma się ten efekt...
Oraz parę zdjęć jeszcze z czasu ataku zimy
Później zdjecia z okazji końcówki zimy, dokładne mycie z k*** soli, dokładne czyszczenie, i pierwsze otwieranie dachu
A teraz coś teraźniejszego, pogoda dopisuje, wiosna idzie wielkimi korkami, słoneczko świeci więc felgi na zimę out do garażu i zakładamy letnie kapcie
Jestem zadowolony z efektu może na zdjęciach tak tego nie widać bo są one do du** ale na żywo wygląda to super, ( znaczy mnie się podoba ale każdy ma swoje zdanie i ocenę jak tylko ogarnę jakiś aparat i miejsce, to zrobię już dobrą sesje a nie tylko telefonem na podwórku
Tak więc takie małe Intro
Następny mod jaki wpadnie to gwint a później będe myślał co jeszcze zmienić
pozdrowionka
Więc tak w styczniu wpadły nowe oponki na felgi są to Goodride 215/40/r17 bo bardzo promocyjnej cenie więc brałem, nie zastanawiałem się...
Dodane też nowe "sutki" srebrne
Jakiś tam naciąg, albo źle zrobione zdjęcie...
Później zająłem się renowacja skóry środkami ze stronki http://sklep.lederzentrum.pl
Renowacja troszkę trwała, ale efekt sama przyjemność pracy
Może zdjęcia nie są rewelacyjne i praktycznie tego nie widać, ale na żywo jest super jestem bardzo zadowolony zobaczymy jak długo utrzyma się ten efekt...
Oraz parę zdjęć jeszcze z czasu ataku zimy
Później zdjecia z okazji końcówki zimy, dokładne mycie z k*** soli, dokładne czyszczenie, i pierwsze otwieranie dachu
A teraz coś teraźniejszego, pogoda dopisuje, wiosna idzie wielkimi korkami, słoneczko świeci więc felgi na zimę out do garażu i zakładamy letnie kapcie
Jestem zadowolony z efektu może na zdjęciach tak tego nie widać bo są one do du** ale na żywo wygląda to super, ( znaczy mnie się podoba ale każdy ma swoje zdanie i ocenę jak tylko ogarnę jakiś aparat i miejsce, to zrobię już dobrą sesje a nie tylko telefonem na podwórku
Tak więc takie małe Intro
Następny mod jaki wpadnie to gwint a później będe myślał co jeszcze zmienić
pozdrowionka