zderzak bedzie pomalowany razem z nadkolami tylnimi czyli bedzie po kolor. a tak na marginesie to jeszcze przy tym aucie nic z wyglad nie robiłem wiec jest orginał
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
Ariel pisze:MarcinE36Cabrio napisał/a:
Arielku Kolego...Masz Kolege co rzuca kasa na Driftcar'a i myslisz ze jestes najlepszy? wiec zachowaj to dla siebie ok ? nie kazdego stac zaraz na wszystko;]
smieszy mnie Twoja wypowiedz i to serio
Jeśli każdy może się wypowiedzieć (bo uważam że tak jest) to ja napisze swoje . Wg mnie to tylko zazdrość sorki MarcinE36Cabrio takie jest moje zdanie Ja osobiście gratuluję Arielowi sponsora/kolegi który pomaga mu w realizacji jego projektu bo sam bym chciał ale póki nie mam możliwości to chętnie popatrzę i pogratuluję temu, któremu się to udało ...
P.S
Ładne te Twoje Cabrio
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
podoba mi sie srodek auta, a konkretnej sportsizy i tapicerka w tym kolorze, pozatym tak jak wyzej już pisano, aaa i na tej feldze naprawde zacnie bedzie wygladac.
hehe i troszke luzu wrzuc nie wszystko wszystkim musi sie podobac, taki urok galerii i komentarzy do niej
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
MarcinE36Cabrio pisze:
no juz mam własnie naciagniete teraz ich dopiescic
Po takim zabiegu ja bym wrzucił 215 na tył a nie 245, wyglądało by to iście germańsko Fela RH będzie kozacko wyglądać na aucie. Cabrio mi się podoba, szczególnie środek. Powodzenia w modach i przyjemności z jazdy życzę.