Marcin pisze:
Możesz to jeszcze raz napisać?
Bo nie nadążam
Tak jak napisane zamiast 3.0d M57TU z E60 będzie 3,5d Biturbo M57D30T2
Łatysz pisze:Na dzień dzisiejszy i stary silnik i jego AC Schnitzer oraz fura stoi u mnie

Dokładnie tak na razie stoi ale już w najbliższym tygodniu będzie się już robiło
piotr8505 pisze:i ja będę czekał na ten przeszczep bo podejrzewam, że sam silnik to jakieś 50tyś +++ skrzynia też nie mało i reszta oprogramowanie i inne cenana pewno koło 100 wkizawita opłaca ci się. Moim zdaniem nie za bardzo nie lepiej M kę zakupić i nie babrać się w swapy.
Zeby kolego nie było gadane to co inny a co by było jak bym wstawił ten motor może tamten a ile to kosztuje i nabijanie posta leci a z autem i tak nic nowego się nie będzie działo.
Jeśli już zrobisz tego swapa to stawiam flachę.
Będzie się działo, jutro postaram się wrzucić zdjęcia tylko muszę podjechać do Łatysza bo u niego wszystko stoi póki co, a flachę już możesz chłodzić;p
k64 pisze:jak liczysz koszty to potroj je tak dla spokojnego sumienia, a wiem co pisze. Ale ciesze sie ze masz jaja ! jak niebawem ruszam z nowym silnikiem jeszce mocniejszym ... na jakie osiagi liczysz? i
Osiągi oryginalnego AC Schnitzera tak jak jest czyli 313KM/680Nm ale to na pewno nie koniec planowane jest wgranie programu z AC Schnitzera od wersji z X6 4.0d biturbo bo to praktycznie ten sam silnik i wtedy osiągi są na poziomie 360KM/690Nm ale efekt końcowy będzie oczywiście zmierzony na hamowni, żeby mieć potwierdzenie efektu:)