A próbowałeś tego wojteks86 bo coś tam piszą o dziwnych efektach ubocznych tego knifu ja osobiście jak bym tak zrobił to wykasuje dodatkowo OBC pamieć i mam dwa razy taki problem
a co sie moze stac przy odlaczaniu aku? dzisiaj to robilem, ale z innej przyczyny niz obroty, nic sie nie stalo oprocz tego ze stracilem czas, date i kilometraz
robilem;) ale dzieki
dzisiaj rrobilem autem kolo 150 km i jest lepiej ale zaobserwowalem ze obroty zaczynaja skakac jak mam auto na wysokim biegu na niskich obrotach dziwne troche
Mogę załatwić tanio nowe części samochodowe jeśli ktoś zainteresowany to 792587754 lub gg 31808750
a guma przeplywomierza cala czy klejona tasmami/klejami roznorakimi?
moze puszcza lewe powietrze, albo sprobuj czyjs silnik krokowy, komu dobrze autko chodzi
panowie odswiezam temat problem troszke ustal jest lepiej czasem jeszcze skocza ale pojawil sie inny na rozgrzanym silniku przy wcisnieciu pedalu do dechy strasznie szarpie co to moze byc?? przeplywka?? a moze sonda?? chyba ze dostaje za malo powietrza bo mam stozek pomocy
Mogę załatwić tanio nowe części samochodowe jeśli ktoś zainteresowany to 792587754 lub gg 31808750
filtr paliwa wymieniany gdzies 4 miesiace temu wiec raczej nie jest zapchany a stozek wywalilem i jest lepiej ale ma cos takiego ze czasem jak stoje na swiatlach skoczy do 2 tys obrotow i po chwili spada
to ani sonda ani krokowiec tylko czujnik temperatury plynu chlodzacego ktory znajduje sie pod kolektorem;) jutro to robie, a wiem bo bylem na kompie i mechanik powiedzial ze to na bank to i ze trzeba wymienic i bedzie ok;) a kosztu czujnika to 20,50 wiec nie duzo;)