Turbo pisze:ja tylko bym wywalił lotke i blede. odpowiednia gleba i fele...bedzie kosa
Felga jest odpowiednia gleba też jest tylko to są zdjęcia na zimowym setupie:)
A z hakiem to jest trochę większy problem bo kiedyś ojciec chciał mi "pomóc" go ściągnąć i połamał kluczyk:) aha i jakby ktoś miał zaślepkę haka to chętnie odkupie
Turbo pisze:ja tylko bym wywalił lotke i blede. odpowiednia gleba i fele...bedzie kosa
Felga jest odpowiednia gleba też jest tylko to są zdjęcia na zimowym setupie:)
A z hakiem to jest trochę większy problem bo kiedyś ojciec chciał mi "pomóc" go ściągnąć i połamał kluczyk:) aha i jakby ktoś miał zaślepkę haka to chętnie odkupie
no to czekamy na wiosne jak to bedzie wygladać
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
Fajna ale unowoczesnianie tego modelu mu tylko szkodzi.. Smaczki, akcenty i najważniejsze koło i gleba i będzie gitara. Lakier bym zostawił ale reszta wymaga lepszego podejścia.. Życzę bezawaryjności i środków na mody Pozdro
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
W aucie jest sekwencja środek wszystko czerń skóra czarna podsufitka itp. nie mam zdjęć środka zrobię jak tylko uruchomię auto padł czujnik położenia wału. Auto wygląda aktualnie jak na 1 zdjęciu pod vinem.
NIe zamazuj rejestracji bo psuje to pogląd na zdjęcie...poza tym i tak wszyscy wiedzą jaką masz. Te napisy to mają jakiś większy przekaz bo chyba jeszcze za mało przeczytałem na temat marki... ???