Autko jak najbardziej na + ale w środku drażni mnie przewaga foli carbon nad całością – PRZESADZONE albo zrobić to jak należy czyli przywrócić kierownice do oryginału bo to jest M i sam wygład jest indywidualny wraz z lera. Jak będziesz wymieniał tez popielniczkę „schowek” na tez właściwy pod panel z Klimy to zostaw go w oryginale bo ten carbon psuje wszystko.
Co to za gewinde. Ogolnie wszstko ok, szkoda ze nie 3.0 ale nie mozna miec wszstkiego .
PS pomysl nad ta maska w kolor bo przez nia becina wyglada jak z za szybkich
M E R O pisze:Co to za gewinde. Ogolnie wszstko ok, szkoda ze nie 3.0 ale nie mozna miec wszstkiego .
PS pomysl nad ta maska w kolor bo przez nia becina wyglada jak z za szybkich
A ja rozumie styl w jakim robisz i pod tym względem mi auto bardzo się podoba choć przyznam ,że carbonu dla mnie za wiele. U mnie pisałeś ,że dużo pracy i pieniędzy ale u ciebie to jest grubo
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Piekna wiocha z tymi szybami ciemnymi i czarna maska.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Pisałeś że tak wyglądała u poprzedniego właściciela powiem ci ale to moje zdanie że dobrze by jej to zrobiło gdyby powróciła do dawnego stanu + koło i kilka drobiazgów te Coupe są pikne już same w sobie
German pisze:Pisałeś że tak wyglądała u poprzedniego właściciela powiem ci ale to moje zdanie że dobrze by jej to zrobiło gdyby powróciła do dawnego stanu + koło i kilka drobiazgów te Coupe są pikne już same w sobie
+ za motor .... mozna modzic i miec prawie m54
mialem maske w czerni ale z przymusu i raczej mnie na wymioty zbieralo za kazdym razem rano jak widzialem swoje auto
ale twoja bunia twoja sprawa
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
Brata trzeba bronić więc bronie ale nie rozumie że przyciemnione szyby to tzw. wiocha??
Nówki bunie z maską w carbonie też wychodzą i dużo sie ich widzi u gebelsa:)