Spuszczenie paliwa z baku [e46] 320d

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

MARIUSZO86 pisze:to tylko rozrusznik zajedziesz
jak 3-4 sekundy pokjreci to nic mu nie bedzie... nie przesadzaj, jak przekreci kluczyk pompka tylko zeby napelnila filtr... jak paliwo z baku spuszczal to nic sie mu nie powinno zapowietrzyć, dobrze wiemy jak jest zbudowany układ paliwowy w e46 prawda? :)
Mariuszo86
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Mariuszo86 »

no zgadza się ale żeby pozbyć się powietrza z przewodów to wystarczy delikatnie śrubkę poluzować i po kłopocie :D
" .... i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony, spytał o nasze zarobki - usiadł i zapłakał.. "
Obrazek
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Post autor: KoNiK »

Na plaku krecił tak długo jak psikałem plakiem, a z powrotu z pompy leci jakiś syf :/ miesza sie w filtrze z ropą i znów to samo :neutral:
Mariuszo86
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Mariuszo86 »

toś zaoszczędził na paliwie :razz: ja nigdy nie biore od nieznanego źródła a od roku tankuję tylko na stacji i mam spokój. weź jakiegoś kumpla co ogarnia temat lub do mechanika i niech Ci zrobi. Ja jak bym mieszkał bliżej lub przejeżdzał to bym podskoczył i zobaczył co i jak bo to nie jest skomplikowane lecz czasochłonne w tej sytuacji w jakiej jesteś. Zrób zdj i zamontuj je tu muszę zobaczyć co się dzieje jak kręcisz i jakie to paliwo leci
" .... i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony, spytał o nasze zarobki - usiadł i zapłakał.. "
Obrazek
ODPOWIEDZ