Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
arass pisze:Słyszałem że można napisać specjalne podanko że nie stać Cię na przekładkę i masz na utrzymaniu rodzinę, 'jeśli' się zgodzą możesz legalnie jeździć
a w mikołaja wierzysz? chłopie zastanow sie co ty piszesz serio nie chce sie tego komentowac ale jak na to nie zareagopwac..jak jestes biedny to jezdzisz autobusem albo kupujesz malucha za 200pln a nie sprowadzasz angola zeby taniej na furze wyjsc
arass pisze:Słyszałem że można napisać specjalne podanko że nie stać Cię na przekładkę i masz na utrzymaniu rodzinę, 'jeśli' się zgodzą możesz legalnie jeździć
a w mikołaja wierzysz? chłopie zastanow sie co ty piszesz serio nie chce sie tego komentowac ale jak na to nie zareagopwac..jak jestes biedny to jezdzisz autobusem albo kupujesz malucha za 200pln a nie sprowadzasz angola zeby taniej na furze wyjsc
Nad czym się tu zastanawiać, nie piszę tego z własnych doświadczeń, ani urojonych... tylko mówił mi to człowiek który po przyjeździe z za granicy tak zrobił i wspominał mi o tym również brat który wrócił na kółkach z anglii A4. Ile w tym prawdy? przecież nie będę się doszukiwał...