E60 530D By Moloch
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Stereotypy i glupoty. Mam Zimmermany Sport Coat Z i nie ma z nimi zadnego problemu, no ale to jeden z wyzszych modeli.
jak ktos nie potrafi dobrze dotrzec tarcz/klockow to kazde sie pogna w moment.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Ja mówiłem o zwykłych tarczachMystic888 pisze:Stereotypy i glupoty. Mam Zimmermany Sport Coat Z i nie ma z nimi zadnego problemu, no ale to jeden z wyzszych modeli.
to teraz prosze o instruktarz docierania tarcz i klocków po montażu
NO SPEED NO FUN
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
BeleX kiedys wrzucal na forum bardzo dobra instrukcje. Nawet filmiki pokazowe chyba bylo.
Wiem ze byly problemy z Zimmermanami, ale zeby od razu je skreslac to troche przesada. Mi np. ATE polecone przez SP zardzewialy jakos po dwoch miesiacach
EDIT:
/printview.php?t=17158&start=25&sid=d86 ... 9fdc4f11e1
Cos jest nie tak z forum, nie umiem normalnego linku wrzucic.
Wiem ze byly problemy z Zimmermanami, ale zeby od razu je skreslac to troche przesada. Mi np. ATE polecone przez SP zardzewialy jakos po dwoch miesiacach
EDIT:
/printview.php?t=17158&start=25&sid=d86 ... 9fdc4f11e1
Cos jest nie tak z forum, nie umiem normalnego linku wrzucic.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Starałem się je dotrzeć najlepiej jak mogłem, jak na razie jest ok i myślę że nie powinno być z nimi problemów, czas pokaże
Taki mały UP:
Nie będę wrzucał fotek z wymiany oleju bo to bez sensu,
Bunia została zalana Valvoline 5W40 i odświeżona filtrami oraz nową Odmą silniczek odżył
Co do wizualnego tematu na razie wpadły tylko żółte ringi, co zdecydowanie podkreśliło agresję na mordce tutaj Serdecznie podziękowania dla "Łukasz222" Za oddanie za przysłowiowe "piwko" ori kieliszków do ringów, dziękuję ci SERDECZNIE!
Trzeba w końcu zmienić rejestrację ale ostatnio w wydziale komunikacji takie kolejki że masakra aż się odechciewa...
Taki mały UP:
Nie będę wrzucał fotek z wymiany oleju bo to bez sensu,
Bunia została zalana Valvoline 5W40 i odświeżona filtrami oraz nową Odmą silniczek odżył
Co do wizualnego tematu na razie wpadły tylko żółte ringi, co zdecydowanie podkreśliło agresję na mordce tutaj Serdecznie podziękowania dla "Łukasz222" Za oddanie za przysłowiowe "piwko" ori kieliszków do ringów, dziękuję ci SERDECZNIE!
Trzeba w końcu zmienić rejestrację ale ostatnio w wydziale komunikacji takie kolejki że masakra aż się odechciewa...