[E36] komputer pokladowy zmiana ze sredniego kompa na duzy

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
wernus

Post autor: wernus »

zeby podłaczyc pełny trzeba miec drugą wtyczke która podłącza sie kabelkami do odpowiednich kabelków idących do licznika, duzej filozofi tam niema :roll:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

wernus pisze:zeby podłaczyc pełny trzeba miec drugą wtyczke która podłącza sie kabelkami do odpowiednich kabelków idących do licznika, duzej filozofi tam niema :roll:
ogladalem schemat i zapewniam cie ze za 6 godzin nie zrobisz tej czynnosci bez filozofii.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
wernus

Post autor: wernus »

Krzys pisze:
wernus pisze:zeby podłaczyc pełny trzeba miec drugą wtyczke która podłącza sie kabelkami do odpowiednich kabelków idących do licznika, duzej filozofi tam niema :roll:
ogladalem schemat i zapewniam cie ze za 6 godzin nie zrobisz tej czynnosci bez filozofii.
tez kiedys widziałem ten schemat, zalezy jak komu idzie podpinanie kabelków, ogulnie troche samozaparcia, schemat i wszystko jest do zrobienia :wink:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

na codzien wykonuje zawod elektryka wiec nie powiesz mi ze to latwizna. Tym bardziej jesli robi sie to piwerszy raz. Tak jak mowil Tomi - przy kolejnym razie czas spadac o polowe, bo wiadomo juz gdzie czego szukac.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomi325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Tomi325 »

Jest koleś w polsce co robi to w 3 godziny ale za pierwszym razem robił to półtora dnia.
Damianfbi

Post autor: Damianfbi »

Skad jest ten koles i za ile to robi?
Awatar użytkownika
Kons18
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kons18 »

gadałem z jednym gościem na gg z jednego z tych forów co podałem i mi powiedział,że łatwiej jest ponoć podłączyć to z najmniejszego wyświetlacza (czyli tego 7 przycisków) na ten największy-kwestia 4 kabelków + manetka kierunkowskazów jak ktoś chce.Ale nie wiem ile w tym prawdy.Sam się do tego przymierzam,a mam właśnie ten najmniejszy-7 przyciskowy wyświetlacz.
Przedni napęd jet dla...dziewczynek...
Damianfbi

Post autor: Damianfbi »

Jak bys wiedzial cos wiecej o tym podlaczeniu z 7 przyciskow na najwiekszy komputer to daj znac na forum ja mam tez 7 przyciskowi chce OBC
ODPOWIEDZ