[E36] Czesci nowe i uzywane gdzie???

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
niski7

Post autor: niski7 »

no chyba to nie jest 4.0 bo M5 e39 mialo dokladnie 4998 cm ³ a to z niej jest silnik, chyba ze ja czegos nie wiem, to chetnie sie dowiem. 4.0 bylo w e36 ale w limuzynie
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

niski7 ma rację w obecnej coupe siedzi silnik z M5 czyli 5.0
virus

Post autor: virus »

ale puściłem gafę wybaczcie mój BŁ¡D
Damianfbi

Post autor: Damianfbi »

Tak sie akurat sklada ze znam obie osoby o ktorych pisaliscie ... Ogien ma duzo czesci to racia sam zawsze u niego kupowalem jak cos potrzebolwalem.. masz numer do ognia ..501116792 wystarczy ze powiesz ze potrzebujesz czesci do bmw :) i jak chcesz to masz do pyskowic do tego kolesia ... 513123702 :)
virus

Post autor: virus »

tylko ze ogień ma wszystkie części na placu i burdel totalny a koleś z Pyskowic hmm telefonicznie trudno się dogadać najlepiej jechać
bob_best
Małopiszący

Post autor: bob_best »

virus pisze:tylko ze ogień ma wszystkie części na placu i burdel totalny a koleś z Pyskowic hmm telefonicznie trudno się dogadać najlepiej jechać
bylem u Niego 2 dni temu (wreszcie trafilem) i jest tak jak mowisz, troche zalamka. Chcialem schowek do deski, ale odpuscilem, bo wygladal jakby cos tam zamieszkalo. Ceny tez bez okazji :roll:
było Compact 323ti Indywidual :/
Artur330d

Post autor: Artur330d »

Ja po najdrobniejsze detale do mojej E46 byłem i na pewno jeszcze pojadę do Gliwic na ulice Gliwicką 33 (jeśli się nie mylę). Firma nazywa się ROBCAR mają tam głównie części do BMW - sprowadzają angliki i je rozbierają na części, więc możesz zdobyć praktycznie każdą cześć i to w atrakcyjnych cenach a do tego dają gwarancję rozruchową i możliwość zwrotu. Po więcej pytań - PW :D Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ