Summer Cars Party 2017
Jeśli dobrze zrozumiałam to każdy we własnym zakresie kupuje bilety, zbiórka wspólna i wspólny wjazd... czyli dalekooo będziemy stali chyba od sektorów klubowych, chyba tak gdzie miejsce dla pozostałych uczestników imprezy.
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
(OO=[|]=OO)
No spoko. Tylko jak to wygląda? Bmw Team Śląsk a stoją nie jak inne kluby przy głównej płycie tylko gdzieś z tyłu? Nie sądzicie, że to trochę wstyd? Umawiając się gdzieś wcześniej i stając gdzieś w grupie na ogólnym sektorze nie wypadałoby się nazywać w/g mnie klubem. Reprezentacja marki BMW a na szarym końcu...
Nie trzeba stać na końcu gdzieś w trawie, można ustawić się przy płycie głównej zaraz przed sektorami klubowymi które są otaśmowane, tzn przed sektorami... by nadal być niby w szeregu (to tylko moja sugestia).
Zresztą nawet jak stanie BTS gdziekolwiek "z boku" to można dać baner lub namiot i też będzie wiadomo że grupa stoi jeśli fajnie się samochody zaparkuje.
Zresztą nawet jak stanie BTS gdziekolwiek "z boku" to można dać baner lub namiot i też będzie wiadomo że grupa stoi jeśli fajnie się samochody zaparkuje.
(OO=[|]=OO)
(OO=[|]=OO)
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Czyli zamawiamy każdy sobie bilet.
Do 31 lipca promocyjne Ceny.
Miejsce zbiórki. Wyjazd itd się dogada w późniejszym terminie
Do 31 lipca promocyjne Ceny.
Miejsce zbiórki. Wyjazd itd się dogada w późniejszym terminie
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
Witam, jako że nikt nie podjął się rezerwacji sektora klubowego, a wybieram się większą ekipą na SCP chciałbym poinformować ( troche późno, ale lepiej późno niż wcale ) że na BTS wybierzemy się jako ekipa BTSu i będziemy mięli sektor klubowy.
Jeśli jest ktoś chętny jeszcze się dołączyć to do dnia 15.08.2017
Będzie można wpłacać pieniądze za bilety do mnie na konto a odbiór biletów odbędzie się w dzień zlotu na parkingu 3 stawów w Katowicach.
Cena za bilet to 30zł - kierowca + samochód na dwa dni
20 zł pasażer - dwa dni
Pozdro !
Jeśli jest ktoś chętny jeszcze się dołączyć to do dnia 15.08.2017
Będzie można wpłacać pieniądze za bilety do mnie na konto a odbiór biletów odbędzie się w dzień zlotu na parkingu 3 stawów w Katowicach.
Cena za bilet to 30zł - kierowca + samochód na dwa dni
20 zł pasażer - dwa dni
Pozdro !
Fakt... troszkę późno bo tańsze bilety są do dzisiaj w sprzedaży...SebaE36 pisze:troche późno, ale lepiej późno niż wcale
Co roku tak świetnie szła organizacja jak DJ Mario ogarniał temat...
Super i miło to czytać że BTS jak co roku śmiga na SCP wspólną ekipą i fajnie że pojawi się w sektorach klubowych (choć faktycznie rozłożenie się większą ekipą gdzieś dalej nie było złym pomysłem jednak sektor klubowy to w rzędzie sektorów a nie gdzieś dalekoooo w polu).SebaE36 pisze:wybierzemy się jako ekipa BTSu i będziemy mieli sektor klubowy
No szkoda tylko że nie dałeś namiarów na siebie tak, jak Mario robił to oficjalnie na forum... tylko zapodałeś info tutaj i nie wiadomo co dalej...SebaE36 pisze:Będzie można wpłacać pieniądze za bilety do mnie na konto
Z racji tego że podałeś tylko opcję dwudniową na SCP... my wykupimy sobie we własnym zakresie dzisiaj bilety na jeden dzień i dołączymy jak zawsze do Was na Stawach
(OO=[|]=OO)
(OO=[|]=OO)
Wiewióra, bilety klubowe obowiązują jedynie na dwa dni i są w sprzedaży aż do 2 tygodni przed imprezą ! Tak czy siak kosztują one mniej niż zwykłe bilety jednodniowe w dniu imprezy A upoważniają do dwóch dni.
Poniżej dane do przelewu:
Sebastian Gołębiewski
47 1020 2472 0000 6402 0390 1568
W tytule przelewu proszę wpisać swój nick z forum !!!
czeng, dane powyżej Bilety do odebrania w Katowicach w dniu imprezy - Szczegóły bliżej wyjazdu
Poniżej dane do przelewu:
Sebastian Gołębiewski
47 1020 2472 0000 6402 0390 1568
W tytule przelewu proszę wpisać swój nick z forum !!!
czeng, dane powyżej Bilety do odebrania w Katowicach w dniu imprezy - Szczegóły bliżej wyjazdu