nocny paintball

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

FaTuM pisze:Tomuś rzucasz się jak masorz na świnie :D
Nie znamy się na tyle byś mógł sobie do mnie tak pisać...
FaTuM pisze:parę miesięcy temu
No właśnie, parę miesięcy... Co jakiś czas można zrobić inną imprezę niż picie alkoholu... :roll:
FaTuM pisze:bo w parę minut idzie stracić 60 zł i tyle
Jak się nie potrafi bawić to w parę minut idzie... Normalna osoba pobawi się za taki hajs ze 2 godziny :)
FaTuM pisze:wątpię by było znowu 25 osób
Jak na taką ilość "klubowiczy" to powinno być z 20 osób... :bmw:
FaTuM pisze:Gdzie wtedy byłeś???
Jak ja tworzyłem ten klub to Ty nie wiedziałeś co to BMW, tak więc nie wypominaj :bmw:
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Nie znamy się na tyle byś mógł sobie do mnie tak pisać...
Przepraszam panie Tomaszu, bo się rzucasz. Wszyscy będą cicho siedzieć ja lubie dużo mówić i zdam Ci relacje co inni mówili. Co w tym było do Ciebie obraziłem Cie , Twoją osobe ?? ;> ??
No właśnie, parę miesięcy... Co jakiś czas można zrobić inną imprezę niż picie alkoholu... :roll:
Spójrz na to , że ktoś woli jechać na BMW Cult niż iść na paintball. Nie każdy ma tyle $$ co Ty i nie każdy pracuje na kopalni , a i większość ma też dziewczyny ;]
Jak się nie potrafi bawić to w parę minut idzie... Normalna osoba pobawi się za taki hajs ze 2 godziny :)
Cóż to wypowiedź ludzi tak więc miej pretensje do nich ...
Jak na taką ilość "klubowiczy" to powinno być z 20 osób... :bmw:
Ja jestem przyjacielem.
Jak ja tworzyłem ten klub to Ty nie wiedziałeś co to BMW, tak więc nie wypominaj :bmw:
Nie wiem nie byłem. Teraz jesteś zwykłym user. Skakać to by mógł do mnie ktoś z lepszym kolorkiem i pełen szacun. Tylko mnie nie pobij,

P.S
Zmien te hasło , bo już to na imprezie na kotwicy dwa razy mówiłeś.

"ale 2 telefony i Ty jutro na forum nie wejdziesz, tak więc kolor o niczym nie decyduje"
Cóż za gwiazdorstwo...
Zablokowany