[E30] BMW 316 Coupe

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Bardziej " kole w oczy " ta nakładka na wlew paliwa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :509: :509: :509: :509:
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Besiek
Małopiszący

Post autor: Besiek »

Daniel pisze:Bardziej " kole w oczy " ta nakładka na wlew paliwa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :509: :509: :509: :509:
Haahaa nie śmiej się ;) to wyczyn poprzedniego właściciela będzie zdjęta jak bedę robił polerkę :P bo jak teraz ją odkleje to zostanie brzydki ślad.
Awatar użytkownika
Pablo
Maniak forumowy

Post autor: Pablo »

Pospawaj sobie tłumik bo jak wczoraj wieczorem nawracvales pod moja klatka to mi malo klapa z bagaznika nie spała na głowe :P
:)
Besiek
Małopiszący

burner01 pisze:Pospawaj sobie tłumik bo jak wczoraj wieczorem nawracvales pod moja klatka to mi malo klapa z bagaznika nie spała na głowe :P

Jest pospawany xD tylko muszę włożyć drugi tłumik bo mam przelotówkę... I na końcu jakiś ciulaty tłumik na którym pisze Golf II
Awatar użytkownika
Pablo
Maniak forumowy

Post autor: Pablo »

cos ostro ostatnio szaleesz pod moim blokiem... jak bedzie ciagle tak traktowal to 1.6 to nie wroze mu dlugiej przyszlosci
:)
Besiek
Małopiszący

A tam przesadzasz ja teraz jeżdżę spokojnie już ;) na początku się szalało jak się kupiło ten samochód :) Dzisiaj jak do pracy jechałem tłumik mi się urwał całkowicie... haha wiecie czułem się jakbym miał jakieś super auto na które nikogo innego nie stać... Wszyscy się patrzyli bo tak głośno było.
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

co za żenujący temat... może by tak zamknąć ?
Rafael
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Rafael »

Besiek pisze:haha wiecie czułem się jakbym miał jakieś super auto na które nikogo innego nie stać...
:roll:
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

niby nic ale smiesznie sie czyta ten temat hehe :573: :572:
Ariel

Post autor: Ariel »

Aurel pisze:niby nic ale smiesznie sie czyta ten temat hehe :573: :572:
+1
czyta sie go tak jak by zamiast 1.6 to bylo by jakies 4.4 w tej e30 :572:
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

moja perełka sie chowa kolego tego auta niema co xD pozdro :572:
Awatar użytkownika
Jacko
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Jacko »

zwyczajne i.6 a ile emocji :D ahhh... bedą ludzie z chłopaka :)
Besiek
Małopiszący

Jacko pisze:zwyczajne i.6 a ile emocji :D ahhh... bedą ludzie z chłopaka :)

Ha ha jakie komentarze xD Ja wiem że to moje auto to cudo nie jest ale mnie się podoba.. Wrzucę fotki jak zrobię w niej coś nowego. Ale narazie się nie zapowiada ;)
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

Besiek pisze:
Jacko pisze:zwyczajne i.6 a ile emocji :D ahhh... bedą ludzie z chłopaka :)

Ha ha jakie komentarze xD Ja wiem że to moje auto to cudo nie jest ale mnie się podoba.. Wrzucę fotki jak zrobię w niej coś nowego. Ale narazie się nie zapowiada ;)
to po co zakładasz temat ? zeby wrzucic dwie fotki na których " gó.." widać i przekonujesz po 2 tygodniach nic nie zrobienia przy aucie ze nic sie nie zapowiada zeby sie zmieniło ? ...
Besiek
Małopiszący

zawias pisze: to po co zakładasz temat ? zeby wrzucic dwie fotki na których " gó.." widać i przekonujesz po 2 tygodniach nic nie zrobienia przy aucie ze nic sie nie zapowiada zeby sie zmieniło ? ...
Owszem zgodzę się z Tobą że nic nie zrobiłem i narazie nie zrobię, bo po prostu muszę poczekać na przypływ gotówki. Ale zamierzam i chce coś zrobić z tym samochodem. Wiele osób mi mówi że jak chcesz odnawiać to Ci się to nie opłaci, lepiej kupić sobie nowe auto. Ja akurat nie chce innego wolę te i powoli ale bedę je odnawiał.
ODPOWIEDZ