Jak o 11 ma się dopiero zacząć coś dziać to po co wbijać się tak wcześnie? 10 nie wystarczy? Miejscówki i tak mamy już zaklepane więc chyba nie ma pośpiechu, a impreza będzie trwać cały dzień...
Słuchajcie nie ma sensu tak wcześnie się ustawiać.
Spotkajmy się wszyscy na 3-ech stawach o godzinie 8,45-9,00.
Bo zanim nas wpuszczą przez bramę to trochę zajmie. Pamiętajmy że jest chyba ponad 30 klubów.
W tamtym roku podczas wyjazdu to ludzie stali ponad godzinę w korku na Muchowcu
mam pytanko jak się wybiore i powiem że jestem z klubu bts przekierują mnie do tego sektora ? jak już będzie pełny gdzie będzie możliwość zaparkowania auta ? nie byłem tam jeszcze niechce póżniej gdzieś kiblować autem z tyłu. Ile kosztuje wstęp/auto bo ze strony ciężko coś wywnioskować albo ja ślepy jestem.
deny01 pisze:Ja mam tylko takie pytanko natury technicznej - jak (może) bylo rok wcześniej - czy na bramie wjazdowej na otwarciu 8:00 da sie kupić bilety czy tylko w kasie która rzekomo ma być otwarta od 10:00. Czy po prostu lepiej zaopatrzyć się w bilet wcześniej???
W zeszłym roku była chyba jedna brama wjazdowa i wszystko odbywało się przez nią, teraz ponoć ma być osobna brama do wjazdu z biletami a osobna dla tych co będą kupować bilety.
Przypominam tylko że pierwszeństwo w ustawieniu się w sektorze mają osoby które zamówiły bilety przez forum jedzie nas ok 38 samochodów, a sektor jest na 42 auta
Chętnych jest coraz więcej a ilość miejsc ograniczona
Kto Bierze Grila ustalone
Teraz Dokładnie godzinę zbiórki na 3 stawach trzeba ustalic
8.45 na 3 stawach wydaje się najbardziej optymalną godziną
Wystarczy czasu żeby rozdać bilety poznać tych co są niepoznani
wycałować dziewczyny i można wyruszać na miejsce ;]
Co wy na to ??
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń /viewtopic.php?t=14028