Właśnie dostałem wiadomość od Allegro w sprawie aukcji:
Dziękuję za wiadomość.
Uprzejmie informuję, że aukcja została zweryfikowana, jej opis w obecnej chwili nie narusza naszych zasad.
Pragnę poinformować, że towary lub usługi oferowane w ramach aukcji wystawiane są na sprzedaż przez Użytkowników. Allegro nie jest stroną w tych aukcjach i użycza jedynie technicznych środków potrzebnych do przeprowadzenia aukcji.
Sprzedający jest odpowiedzialny za to, aby ani sprzedaż towarów lub usług, ani stworzone przez niego opisy przedmiotów, ani też inne czynności bądź informacje, związane z aukcją nie naruszały obowiązującego prawa. Pełną odpowiedzialność za opis aukcji i jego prawdziwość ponosi Sprzedający.
Proszę pamiętać, że zgodnie z artykułem 8.1, Serwis nie ponosi odpowiedzialności za zachowanie Sprzedających ani za oferowane na aukcjach przedmioty:
"QXL nie ponosi odpowiedzialności za zachowania Użytkowników w ramach Allegro ani za nienależyte wykonanie bądź niewykonanie przez nich umów zawartych w wyniku Aukcji, jak również nie ponosi odpowiedzialności za następstwa działań podjętych przez Użytkowników oraz osoby trzecie, a stanowiących naruszenie postanowień Regulaminu. QXL w szczególności nie ponosi odpowiedzialności za jakość, bezpieczeństwo lub legalność Towarów sprzedawanych w ramach Aukcji, prawdziwość i rzetelność informacji podawanych przez Użytkowników, zdolność Sprzedających do ich sprzedaży oraz wypłacalność Użytkowników składających oferty kupna. QXL nie ponosi odpowiedzialności za niezawarcie przez Użytkowników umowy".
W przypadku napotkania aukcji niezgodnych z zasadami Serwisu proszę o zgłoszenie ich poprzez odnośnik "Zgłoś naruszenie zasad" znajdujący się w prawym górnym rogu na stronie każdej trwającej aukcji.
Poprostu żenada

opis aukcji nie narusza regulaminu.
Ja pierdziele jaki opis przeciez tam opisu nie ma, a to ze wystawione jako bezwypadkowe i skrecone to co pies

i to ze oni nie sa strona