[E36] Compi by PRIMO
Rolka letnie już na aucie, rant odświeżony lekko pastą Mother's
I założyłem skórzane boczki, myślę że kolorystycznie fajnie się komponuje te czerń z szarą częścią siedzeń
I założyłem skórzane boczki, myślę że kolorystycznie fajnie się komponuje te czerń z szarą częścią siedzeń
Ostatnio zmieniony 2017-03-24, 20:47 przez PRIMO, łącznie zmieniany 1 raz.
NO SPEED NO FUN
A et jest 38 ? Kurcze parametry oprócz et są jak u mnie.. Też mam na przód nankangi i miałem nadzieje ,że to się bardziej naciągnie .. Ale na twoim compim mi się podobaPRIMO pisze:8,5J 205/40/18 nankang
P.S . Bardzo fajny masz ten środeczek ale ja bym tam widział do pełni szczęścia jeszcze cupholder ..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
był tam pomysł na zmiane, ale raczej zostają , wystawione na próbę ale nikt ich nie chciał
EDIT:
Z opony zeszło powietrze podczas jazdy, porzucało mną trochę po całej jezdni i w tym czasie felga rantem ścięła boczną ściankę opony i przy pompowaniu było BOOM
Był pomysł na sprzedaż ale przez tydzień nikt sie nie zgłosił więc wleciał następny komplet opon 205/40 nankang AS-1 na tył , przednie opony zrzucone i uszczelnione na nowo
EDIT:
Z opony zeszło powietrze podczas jazdy, porzucało mną trochę po całej jezdni i w tym czasie felga rantem ścięła boczną ściankę opony i przy pompowaniu było BOOM
Był pomysł na sprzedaż ale przez tydzień nikt sie nie zgłosił więc wleciał następny komplet opon 205/40 nankang AS-1 na tył , przednie opony zrzucone i uszczelnione na nowo
NO SPEED NO FUN