djmario, ale mi nie chodzi o wjazd dla klubów, tylko normalny wjazd, przecież w tamtym roku była budka w której sprzedawali bilety zaraz przy wjeździe.
Kupujesz normalnie bilet taki na samochod.... i wjezdzasz sobie na lotnisko swoim samochodem, a pewnie jesli miejsce wydzielone dla klubów będzie na tyle duze ze zostanie miejsca to zagadasz chyba i cie wpuszcza...... ja to tak rozumiem.
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."
Nie ma co panikować. My wjedziemy klubową , wy normalną bramą, kupicie bilet i tam najlepiej bym spytał gdzie jest sektor klubu i tam bym parkował. W razie czego napewno już ktoś tam z nas będzie, jakiś organizator bo zapewne nie zostawią tego na całkowity samopas i się dogadacie. Zawsze się idzie dogadać.
Co do zbiórek to w ubiegłym roku w Wodzisławiu był na Kauflandzie, potem Crab Popielów, 3Stawy K-ce. Dodał bym jedzcze wjazd na A1 Świerklany jak by ktoś zapsał albo tak jak ostatnio - ktoś złapał kapcia.
A czy ja mógłbym sie z kimś zabrać?? Jeśli nie uruchomie do tego czasu swojego BMW Gdybym uruchomił to fajnie by było sie załapać na sektor i naruchać klubową koszulke
Ostatnio zmieniony 2013-08-25, 12:15 przez michal87sc, łącznie zmieniany 1 raz.
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."