BMW Winter Cup 2009

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Gabryś, licze na ze pokazesz cos kanarkiem :mrgreen:

ps. lato/zima? ;)
dorka

Post autor: dorka »

uuuuu Gabryś aleś chłopakom pojechał po ambicji :D Teraz pilnuj sie na torze bo masz przewalone :mrgreen: Wszyscy będą startować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Biznes

Post autor: Biznes »

1.zawias
2.paffcio
2.mateusz
4._Marcin_
5.Piotrek i Ewcia
5.Prezes może muszka ?
6.Pawel-e34 i Monika
7.Marios
8. Sprite ( granatowa e36 Coupe ) z roboty znajomek
9. Biznes (bunie mam na serwisie take skoda pojade... no chyba ze mnie ktos przygarnie) :mrgreen:
Mateusz

jezeli warunki sie nie zmienia, to ja nie wiem czy pojade ;/
jak rano nie bedzie padac to jade
zawias

Post autor: zawias »

Mateusz nie chrzań :wink: najwazniejsze zeby temp. byla na plusie i nic Ci sie niestanie ja tez na letnich cisne :mrgreen:
Mateusz

Przekonales mnie :D heheh
wypenialem jak zobaczylem co sie dzialo :P
a wracalem z Wroclawia na letnich, w takie warunki jak z Racka ze spotu jechalismy ;)

ps. Ma ktos pozyczyc statyw do aparatu?
dorka

Post autor: dorka »

No nie mówcie ,że i tu też wymiękają po nie którzy łe :zdziwko:
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: LUCKY »

dlugi pisze:Narzekać każdy potrafi.... bo tor nie taki, bo wiatr zawiał, bo coś tam coś tam..... liczy sie zabawa i to ze jest szansa sie pobawić i spróbować swoich sił na "torze" jaki jest taki jest ale lepsze to niz nic. Także pakować ogumienie i do zobaczenia starcie :bmw:

chlopie to nie jest tor!!!! byles tam ostatnio?? jak nie to sie nie udzielaj to jest poligon
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
casus maximus

Post autor: casus maximus »

Pogoda na jutro w Częstochowie:
http://pogoda.wp.pl/miasto,czestochowa, ... 36,mi.html
A więc tragedii nie ma.
Zresztą jest zima więc musi być zimno. Jakoś nie wyobrażam sobie BMW Winter Cup w 35 stopniowym upale. :rotfl:
BMW to nie rurka z kremem.

Uwaga na sam dojazd do toru. Jechać wolno i ostrożnie.
zawias

Post autor: zawias »

LUCKY pisze:
dlugi pisze:Narzekać każdy potrafi.... bo tor nie taki, bo wiatr zawiał, bo coś tam coś tam..... liczy sie zabawa i to ze jest szansa sie pobawić i spróbować swoich sił na "torze" jaki jest taki jest ale lepsze to niz nic. Także pakować ogumienie i do zobaczenia starcie :bmw:

chlopie to nie jest tor!!!! byles tam ostatnio?? jak nie to sie nie udzielaj to jest poligon
po pierwsze Chłopa to sobie znajdź na Polu a po dwa , nie udzielaj sie skoro wpadasz na zloty raz na ruski rok pozatym dziwne ze jestes klubowiczem , niemasz ochoty jechać Nie jedź ale tez nie zawieraj wątku w tym temacie.
Mateusz

LUCKY, Długi bral udzial w zawodach na tym torze, wiec wie lepiej co i jak niz Ty ze zdjec z internetu ;)
Paffcio

Post autor: Paffcio »

ale piekna pogoda :( byle jutro tak nie bylo :bmw:
Piotrek i Ewcia

Post autor: Piotrek i Ewcia »

Spokojnie :wink: Deszcz ze śniegiem myśle że nas nie roztopi - przecież z cukru nie jesteśmy :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Cukier jak cukier, ale ja już ubrałem beemkę w letnie gumki :)))
Mam nadzieję, że zima już nie zaskoczy :P nikogo :DDD
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: LUCKY »

Mateusz pisze:LUCKY, Długi bral udzial w zawodach na tym torze, wiec wie lepiej co i jak niz Ty ze zdjec z internetu ;)
nie ze zdjec tylko tam bylem wprzeciwienstwie do was

[ Dodano: 7 Marzec 2009, 16:51 ]
zawias pisze:
LUCKY pisze:

po pierwsze Chłopa to sobie znajdź na Polu a po dwa , nie udzielaj sie skoro wpadasz na zloty raz na ruski rok pozatym dziwne ze jestes klubowiczem , niemasz ochoty jechać Nie jedź ale tez nie zawieraj wątku w tym temacie.
bo co?? mi to lotto CHŁOPIE

[ Dodano: 7 Marzec 2009, 16:53 ]
i nie pisze się "po dwa" tylko po drugie jak już ale każdego inaczej uczą :P
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Zablokowany