Heja będziecie w tą środę mieli spocika w Dąbrowie na Piekle? Jak tak to jutro podjadę z mężem i córą , tylko dokładnie w którym miejscu to jest jakby ktoś mógł mi napisać?
Oraz jakby kto mógł wziąsścc lapka i podpiąć moją bunię też bym była wdzięczna
Pozdrawiam
monia855 pisze:Heja będziecie w tą środę mieli spocika w Dąbrowie na Piekle? Jak tak to jutro podjadę z mężem i córą , tylko dokładnie w którym miejscu to jest jakby ktoś mógł mi napisać?
Pozdrawiam
siemka "monia855"
dojazd prosciutki-mijajac dworzec pkp w golonogu caly czas prosto az do samej pogorii 3,po prawej bedzie dlugi parking wzdłuż drogi i tam nas na pewno znajdziesz
monia855 pisze:Heja będziecie w tą środę mieli spocika w Dąbrowie na Piekle? Jak tak to jutro podjadę z mężem i córą , tylko dokładnie w którym miejscu to jest jakby ktoś mógł mi napisać?
Pozdrawiam
Tornado juz Ci opisał dojazd a co do lapka to niestety zle trafilas bo nasz '' komputerowiec " niestety teraz sie urlopuje ... ale i tak zapraszamy dzisiaj na spocika , czym nas wiecej tym lepiej ...
chłopaki co z wami ? byłem w środę ok. 20 i pustki ;( eh....zwiedziłem pogorie i dąbrowe . taka wycieczka haha ;].
co do soboty raczej mnie nie będzie (inne obowiązki)
Przemo pisze:chłopaki co z wami ? byłem w środę ok. 20 i pustki ;( eh....zwiedziłem pogorie i dąbrowe . taka wycieczka haha ;].
co do soboty raczej mnie nie będzie (inne obowiązki)
Spoty są na 17 w soboty i 18 w środy!!!Czasami czekamy ok.godziny i śmigamy w inne miejsca-grill,kąpanie czy też kawka.Jak ktoś się spóźnia zazwyczaj dzwoni