[E36] MartinBMW E36 318 sedan

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

bardzo fajna :) Podoba mi sie. Masz rzadki kolor bawarki E36. Bo e38 duzo takich ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Martin

Post autor: Martin »

w sumie niewiele e36 w takim kolorze widzialem :o moze ze dwie
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

kumpel niedawno kupil w takim kolorze ale e36 coupe ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Martin

zastanawiam sie jakie sprezyny i amory na przod :? moze ktos mi cos poleci bo ja mam balagan w glowie???????chodzi mi o takie zeby niebylo zatwardo-z tego co slyszalem niebieskie sie dobrze sprawuja no i oczywiscie zeby przod tak niepial w gorze :wink:
spec

Post autor: spec »

ja to jak bym auto obnizyl to bym mial problem z placu wyjechac tak ze nie wiem czy to takie oplacalne, wyglada lepiej ale za to tu nie pojade, tam tez nie a jak dla mnie to i po polach jak jest potrzeba ;p
no a auto fajne i kolor tez. trzeba przyznac ;-)
michalrybnik

Re: MartinBMW E36 318 sedan

Post autor: michalrybnik »

ladnie sie prezentuje wkolrze srebrnym,jedynie szara tapicera misie nie podoba. widze ze masz felgi bbs,ja ostatnio tezkupilem bbs 15'stki oryginal z bmw. mam zalozone 17staki ale uwazam ze to nie na nasze drogi,za twarde za niskie i za szerokie jak na 102KM. moim zdaniem pasuja ci te BBs. inie zmienialbym ich na 17 -fajnie wygaldaja ale nic pozatym.
Martin

dawno mnie nie było na forum (tak to bywa jak pracuje sie w delegacji)świeża sesyjka mojej buni :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
niestety aluski jeszcze niezałożone a to dlatego że razem z braciakiem polerujemy ranty -
ale myśle że w wekend je założe :wink: a tak wygląda jedna z nich ale to jeszcze nie jest efekt końcowy :smile:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
mlodociany

Post autor: mlodociany »

Super beta :grin:
Ficek

Post autor: Ficek »

obniz ten przód bo straszy !!
Martin

już wkrótce pojawią się sprężynki H&R więc niebędzie straszyć i może w końcu halogeny :smile: poza tym za jakiś czas zajmę sie odnową powłoki lakierniczej -niestety zawsze trzeba to rozplanować w czasie i w portfelu (nieodrazu Rzym zbudowano) :wink:
Ariel

Post autor: Ariel »

wielki + za zderzak z M, fakt obnizyc by sie przydalo, ale tak jak mowisz nie od razu Rzym zabudowano :P
przemek

Post autor: przemek »

zmień te światła z tyłu bo brzydzą auto :(
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

po malu do celu, ja proponuje zacząć od wyrzycenia tych naklejek z tylnych szyb i juz bedzie duzo lepiej ;)
Awatar użytkownika
viruz
Zaawansowany forumowicz

Post autor: viruz »

Zainwestuj w halogeny !! :) bedzie ladniej :) zderzaczek jak najbardziej na Tak!! jeszcze tyl i szeroka listwa :) sprezynki proponuje eibachy ladnie wyglada i fajnie sie jezdzi :) zreszta wyslalem wiadomosc na pm..:) powodzona w dalszych modach :)ogolnie ladna bawarka !!
Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!
Beret

Post autor: Beret »

światła z tyły wymień. Bo pomalowane nie za ładne.
ODPOWIEDZ