_AdiK_ 318ti e36 Compact ==>Pomarańczka ;]
a tam odrazu kosi hehe noormalne jest przecież o BH jaasne że myślę już je w autku woże tylko nie ma kiedy założyć nie bede lamp na soczewki wymieniał krzyże włoże w obydwie lampyFaTuM pisze:O autku cisz , a kosi równo hehe Ogladalem na zlocie podoba sie , zapomnialem sprawdzić jaki tam naciąg z tyłu napisz cos ile to cali i jaka opone tam wlozyles , jakies dystanse ?? Kwiatek to jest rarytas hehe porobilem pare fot podobał się szukałem Cie , ale nie byłeś chyba w pobliżu ,bo pytalem kogo to ;D
Nie myslisz o BH i czarnej nerce ? i np. wsadzić soczewke i w okół zrobić ją w pomarańcz .
Cos takiego :
http://img690.imageshack....3/dsc02622v.jpg
Zamiast tego żółtego wsadzić BH i ten czerwony w pomarańcz Bedzie oryginalnie jak już walisz takim pomarańczem to pomyśl o tym
aa z tyłu jest 9.5 cala a oponka 215/40 16stka i zero dystansó będa na przodzie jak gwint wjedzie
aa przechodziłem z DaaNem obok was pod koniec potem z nim w aucie siedziałem i pojechaliśmy trzeba byłe Alexy pytać ona Małpiszona zna haha
jak masz fotki to wrzuć do mojej galerii jakbyś mógł
cieszy mnie toOw3NowSk1 pisze:Widzialem na zywo i podobala mi sie ta pomaranczowa stal Pozdro.
noo dokłądnie bedzie nera czarna i krzyże w lampach obiecujeKaper pisze:Za pomarańczowo by było z przodu wg mnie... Co do czarnej nerki to się zgadzam - będzie zdecydowanie ładniej. Ogólnie ładne autko
Ps: Gdzie stalówki robiłeś ??
aa fele u niejakiego Banana na siemianowisach stał czerwona e30 w coupecie w naszej rajce
poodziękował noo i o to chodziło z tym pomarańczemRafćl pisze:Nooo Adik fajnie Ci to wyszlo
Nawet kolor pasuje mi do koloru lakieru.
Jest good
będzię jeszce lepiej
Ostatnio zmieniony 2011-06-16, 15:50 przez __AdiK__, łącznie zmieniany 1 raz.
może jakoś niezauważyłęmMarcinE36Cabrio pisze:oj kosi kosi
ale czuje się usatysfakcjonowany tymi waszymi opiniami
[ Dodano: 16 Czerwiec 2011, 16:49 ]
o to chodzi żeby się w oczy rzucała heheh tylko dziwnie się czuje jak ludzie na ulicy się za mna oglądajaMoloch pisze:Wpada w oko pamiętam jak w mikołowie podjechałeś od razu rzuciła się w oczy niezły pomysł i naprawdę dobre wykonanie