BMW E46 individual yellow dakar II sedan

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Gratuluje odwagi :mrgreen: . Projekt wyjatkowy i godny uwagi , lubie takie zakrecone i konsekwentne podejscie do tematu :twisted: .
PS: jaki masz setup feli ( chodzi mi o et ) ?
PS2: Rotor za jasny , ale z czarnym pewnie by sie felga zrobila jeszcze mniejsza , jak dla mnie to albo zrolty rotor , czarne ranty + jakis lip ( zeby sie opona nie zlala z rantem ) , albo felga w pelnej polerce
Obrazek
Łosiu
Małopiszący

Post autor: Łosiu »

Zakończenie sezonu :) niedługo czas przejść na zimówki, tu też będzie niespodzianka ale to potem ;) Z góry gadam, że z tyłu troszke koza, bo czeka mnie zaklepanie rantów i negatyw no i chwilowo wyleciał stabilizator, a takze nowe odboje juz do mnie lecą pocztą :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tak wyglądał sezon 2011 :) Kanarek daje mi tyle radości, że aż trudno w to uwierzyć ;) Spojrzenia ludzi na ulicy-bezcennne, wrogi wzrok ludzi, ktorzy muszą toczyć się po dziurach 40km/h za mną-bezcenne, no i wreszcie spoty i zloty-bezcenne. Dzieki temu wszystkiemu dostaje nowych sił, żeby ciągle iść do przodu :)
Rafael
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Rafael »

tak jak przod jest slicznie spasowany tak tyl to mega porazka...wydaje sie jakby kola szly w pozytyw, mam nadzieje ze to poprawisz i bedzie dobrze
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Łosiu, Śliczny kanarek... Ja uważam, że tył jest ok chociaż przydało by się trochę niżej :mrgreen:
Nie miałeś problemów z tymi czarnymi lampami z przodu, nie czepiają się tego niebiescy ?

I czy światło wydostaje się w ogóle z poza klosza :mrgreen: Świeci to znacznie gorzej ?
Obrazek
henryy1987
Małopiszący

Post autor: henryy1987 »

no no bardzo fajna E46 tak jak piszesz tył straszna koza ale jak sklepiesz ranty i usiądzie tył to będzie piękna kosa.
A kolor masz indywidualny :)
Gratki i równych dróg życzę
Łosiu
Małopiszący

Gdzie ty tam widzisz pozytyw? :P Negatyw jest ale za mały, bo jest tył za wysoko i dlatego nie zrobił się taki negatyw jak był na SCP :) Co do tego negatywu, to mam takie pytanko, słyszałem, że gdzieś w katowicach ogarniają negatywy i teraz moje pytanko, da się to ustawić tak, żeby mi rantu felg nie dotykali ?
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

negatyw mozna zrobic samemu an srubie przy wahaczu ;) a o co ci chodzi z tym dotykaniem rantu felgi?
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Krzys pisze:negatyw mozna zrobic samemu an srubie przy wahaczu ;) a o co ci chodzi z tym dotykaniem rantu felgi?
Dokładnie :) Ja mam tak zrobiony u siebie :)
Łosiu
Małopiszący

Krzyś masz jakaś fotke tego ? :) No bo odrazu bym zrobił geometrie i z tego co wiem to tam łapią za felgi czy jakoś tak :P
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

szacunek dla Twojego "klekota" :bmw: zajebisty rant ;) powodzenia w dalszych modach ;)
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Łukasz
Małopiszący

Post autor: Łukasz »

Pamiętam jak jeszcze jeździła trochę pokiereszowana po gostyni, ale od tego czasu zrobiłeś ogromny postęp. Auto robi wrażenie zwłaszcza na żywo, tylko jak Ty się potrafisz poruszać po naszych drogach na takiej glebie? :wink:
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

Negat z tyłu zrób koło się zmieści ;) Będzie grubo, bo teraz dziwnie to wygląda. Dasz rady :bmw:
Obrazek
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Ja bedziesz mial za malo negatywu na fasolkach zawsze mozesz zainwestowac w cambery na tyl i zrobic tak
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Troche przesadzony ten negatyw... To ma ładnie wyglądać a tutaj jest za "ładnie" :bmw:
Łosiu
Małopiszący

Dziękuję za komentarze obecnie szeroka stal się maluje Na dniach dam fotki. Teraz wrzucam małą fotkę, jak leciałem na spot mikołajkowy :)

Obrazek
ODPOWIEDZ