Kubok sie hajta
Ja jade z Rybnika o 9:20 wyjeżdżam do Wodzisławia Jak chcesz to czekaj na parkingu z Lazara (zaraz za Makro) to Cię zgarnę od razu i pojedziemy razemMalaj pisze:zmiana decyzji moge sie pojawic tylko czy jedzie ktos z rybnika bo nie orientuje sie gdzie jest tesco w wodzisławiu albo jak ktos potrafi nie wytłumaczy jak z rybnika dojechac dokladnie z boguszowic
Ok bede czekał : )Tomek pisze:Ja jade z Rybnika o 9:20 wyjeżdżam do Wodzisławia Jak chcesz to czekaj na parkingu z Lazara (zaraz za Makro) to Cię zgarnę od razu i pojedziemy razemMalaj pisze:zmiana decyzji moge sie pojawic tylko czy jedzie ktos z rybnika bo nie orientuje sie gdzie jest tesco w wodzisławiu albo jak ktos potrafi nie wytłumaczy jak z rybnika dojechac dokladnie z boguszowic
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Darek nie ma co się bulwersować i szukać winnych.
Szkoda, że tylko 5 samochodów zrobiło korowód dla Kuboka ale nic na to nie poradzisz.
Według mnie termin też nie zbyt ;/
Większość widzę że odrabiała Sylwestry na kopalniach itp
Ja chciałem się pojawić ale praca + dużo roboty na uczelnię itp mi to uniemożliwiło.
Normalnie już dawno bym był na wyjeździe sylwestrowym ale wyżej wymienione czynniki uziemiły mnie w Gliwicach.
tyle ode mnie.
Szkoda, że tylko 5 samochodów zrobiło korowód dla Kuboka ale nic na to nie poradzisz.
Według mnie termin też nie zbyt ;/
Większość widzę że odrabiała Sylwestry na kopalniach itp
Ja chciałem się pojawić ale praca + dużo roboty na uczelnię itp mi to uniemożliwiło.
Normalnie już dawno bym był na wyjeździe sylwestrowym ale wyżej wymienione czynniki uziemiły mnie w Gliwicach.
tyle ode mnie.
Edit. . .
Bo jak się zastanowić to z klubuu przyjechał tylko Tomek i chyba Tomi ale nie wiem czy ma klubowicza zajebisty byłby korowod
Bo jak się zastanowić to z klubuu przyjechał tylko Tomek i chyba Tomi ale nie wiem czy ma klubowicza zajebisty byłby korowod
Ostatnio zmieniony 2012-12-30, 00:02 przez DAREX, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi to już nikt nie podziękuje xD ja przez to straciłem tylny most xD wysypał sie w drodze powrotnej w raciborzu, a nic na to nie wskazywało, a nie jest niczym przyjemnym jechac na holu 40km w półmroku xD ale warto było flaszki zarobionej na bramie juz nie ma xD
teraz czeka mnie ciezka praca przy wymianie dyfra... xDDD
teraz czeka mnie ciezka praca przy wymianie dyfra... xDDD
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
DAREX pisze:Dzięki że 5 samochodów marki BMW wpadło dla starego klubowicza a najlepsze podziękowania powinny być dla kolebki, mimo że nie swoim to był i to jest najważniejsze. Zawsze można było liczyć na reszte
lubię to!
myślałem, że będzie więcej aut. Rano miałem dylemat czy pracować i mieć wolny poniedziałek i spokojnie przygotować się na sylwestra czy jechać do Kuboka - wybór był prosty