Wady zalety wycinania katalizatora e36 2,8...
- Soki
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Dajcie spokój z wycinaniem katalizatora bo już mnie głowa boli jak chcecie sobie dorobić ze sprzedaży katalizatora, to lepiej weźcie sobie nadgodziny i nie będziecie o tym myśleć lun dziewczynę na spacer. Powtarzam wycinanie katalizatora to zło konieczne, jeżeli się faktycznie zapchał trzeba go zastąpić nowym,zamiennikiem lub używanym!!!
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Bo? Piszesz duzo, malo wiesz.Soki pisze:Dajcie spokój z wycinaniem katalizatora bo już mnie głowa boli jak chcecie sobie dorobić ze sprzedaży katalizatora, to lepiej weźcie sobie nadgodziny i nie będziecie o tym myśleć lun dziewczynę na spacer. Powtarzam wycinanie katalizatora to zło konieczne, jeżeli się faktycznie zapchał trzeba go zastąpić nowym,zamiennikiem lub używanym!!!
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
juz to opisalem strone wczesniej. Nie mam zamiaru dyskutowac z kims, kto nie ma pojecia o czym pisze. Katalizatory trzeba usuwac z glowa i pojeciem o tym co sie robi. A nie "wycinanie to zlo, bo tak mi powiedzial kolega kolegi".
Sondy nie sa potrzebne, w V12 nie mam i jakos jezdzi. Wazniejsza jest przeplywka.
Dlaczego np. m30b35 seryjna bez kata ma wiecej koni niz wersja z katami? To samo z M20?
Sondy nie sa potrzebne, w V12 nie mam i jakos jezdzi. Wazniejsza jest przeplywka.
Dlaczego np. m30b35 seryjna bez kata ma wiecej koni niz wersja z katami? To samo z M20?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.