A może by tak na sam początek na oficjalnym otwarciu zlotu, wszyscy udali się do swoich beemek i narobili trochę hałasu bardzo dobry wręcz zaje... pomysł alexof
lechu77 pisze:A może by tak na sam początek na oficjalnym otwarciu zlotu, wszyscy udali się do swoich beemek i narobili trochę hałasu bardzo dobry wręcz zaje... pomysł alexof
Dzięki ;D Ale pomysł pochodzi ze zlotu motocykli na górze Św. Anny, gdzie był kolega, i mówi że to było zaje** wrażenie i uważam, że beemy nie były by gorsze
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
zareklamowałem zlot na forum e30sci i kilka aut sie może pojawi ale z kilkoma osobami rozmawiałem to mówili ze cena jakoś dziwnie wysoka za wjazd nawet ze jakiś posiłek jest rozdawany. Według mnie 2 dychy to dużo ale wiem ze też organizacja kosztuje.....
Aurel pisze:Według mnie 2 dychy to dużo ale wiem ze też organizacja kosztuje.....
wiec jezeli ktos wie ile kosztuje organizacja to nie dyskutuje, a zloty BMW nie sa co tydzien i spotkac sie w wiekszym gronie i pogadac wydaje mi sie byc rzecza bezcenna
BeleX pisze:no prosze.....20zl duzo ?? przeciez to sa marne grosze do cholery...smigaja BMW a 20 zl na wjazd nie maja...wiecej kosztuje piwo w sobotni wieczor
i tu zgadzam sie w 100% wiecej sie wydaje w sobotnie wieczory
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany