Spoty Śląsk - Zagłębie.
- Ksawer
- Maniak forumowy
Żartowniśmatrix pisze:Sebamc91,
Sam pomysł bardzo ok, co do miejsca to dla mnie morze być nawet nad morzem
Ja jestem za miejscówką co zaproponował Tornado.Miejsce naprawdę mega fajne.I to co najlepsze do odpoczynku-woda,las,i polana.Super miejsce na ognicho przygotowane z kamieni.Naprawdę warto,byliśmy tam z Tornado parę razy i nadal mnie tam ciągnie
Tornado nie ważne czym przyjedziesz,ważne żebyście byli!!!
-
- Zaawansowany forumowicz
mogę być : )
hm, generalnie ostatni weekend września być może tradycyjnie Sobota i ma być udana temperaturka trzeba rozpowszechnić temat i faktycznie wsiąść się za organizacje
umówmy się ze czołową miejscówką będzie sławetny i polecany przez Was Poraj
zorganizujemy patyki, skoro kamienie są to luz można zabrać Wiate,koce,siedzienia no i jakieś drewno ... ale to już po dogadaniu i akceptacji większości
Lista osoób które są jak najbardziej za:
1. Ksawer i Edytka
2. Matrix
3. Tornado i Karolina
4. Ja i Natalia
5..................
hm, generalnie ostatni weekend września być może tradycyjnie Sobota i ma być udana temperaturka trzeba rozpowszechnić temat i faktycznie wsiąść się za organizacje
umówmy się ze czołową miejscówką będzie sławetny i polecany przez Was Poraj
zorganizujemy patyki, skoro kamienie są to luz można zabrać Wiate,koce,siedzienia no i jakieś drewno ... ale to już po dogadaniu i akceptacji większości
Lista osoób które są jak najbardziej za:
1. Ksawer i Edytka
2. Matrix
3. Tornado i Karolina
4. Ja i Natalia
5..................
Do zobaczenia Na drodze
-
Fajnie fajnie sie zaczyna robić !!
Kochani nie pytajcie czy możecie sie pojawić tylko dopisywać sie do listy i WPADAĆ swoimi BMW !!
PS. jeśli ktos ma znajomego z bmw i wie ze nie moze wejść na BTS z różnych powodów powiadomcie ich o tym spocie ( pożegnanie lata) z dopiskiem zabierać krzesła, jedzenie i co dusza zapragnie ) Pzdr
Kochani nie pytajcie czy możecie sie pojawić tylko dopisywać sie do listy i WPADAĆ swoimi BMW !!
PS. jeśli ktos ma znajomego z bmw i wie ze nie moze wejść na BTS z różnych powodów powiadomcie ich o tym spocie ( pożegnanie lata) z dopiskiem zabierać krzesła, jedzenie i co dusza zapragnie ) Pzdr
Do zobaczenia Na drodze
-
- Małopiszący
Witam mam pytanko a gdzie w końcu odbędzie się spocik bo zamierzam się wybrać z żoną oraz córa i zarazić pasją i czy ktoś będzie jechał z okolic Tychów / Katowic
“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy”
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
- Ksawer
- Maniak forumowy
Witaj spoty odbywają się u nas w Dąbrowie Górniczej na Pogori III przy molo.(sobota 17.00 i środa 18.00)krzychu1990 pisze:Witam mam pytanko a gdzie w końcu odbędzie się spocik bo zamierzam się wybrać z żoną oraz córa i zarazić pasją i czy ktoś będzie jechał z okolic Tychów / Katowic
W ten weekend zamierzamy dla odmiany pojechać w zaciszne miejsce gdzie nie ma ludzi i aut i zrobić jakieś ognicho z pieczonymi kiełbaskami(grill się znudził)
W planach mamy j.w. podjechać nad jeziorko do Poraja.(zbiórkę zrobimy na molo,godz.do ustalenia)
Zapraszamy wszystkich
-
- Małopiszący
No to super to oczekuję na więcej szczegółów oraz pytanko czy jest zamiar pozostania tam na noc? czy raczej powrót późnym wieczorkiem
“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy”
-
Witam Witam na 90 % będzie powrót późnym wieczorem na noc juz troche zimno
a co do miejsca spotkania dobry pomysł Bracie MOLO jest ok. i myslałem o 14.30-15.00 zbiórka i wyjazd na poraj
PS. kochani czy miał by ktoś 2 miejsca w aucie? ( mam kolano w gipsie) i nie wiem czy dam rade zdjąć to do soboty. by jechać swoim. (:( <ZAŁAMKA>
a co do miejsca spotkania dobry pomysł Bracie MOLO jest ok. i myslałem o 14.30-15.00 zbiórka i wyjazd na poraj
PS. kochani czy miał by ktoś 2 miejsca w aucie? ( mam kolano w gipsie) i nie wiem czy dam rade zdjąć to do soboty. by jechać swoim. (:( <ZAŁAMKA>
Ostatnio zmieniony 2012-09-26, 15:33 przez Sebamc91, łącznie zmieniany 1 raz.
Do zobaczenia Na drodze