[E46] JanG Tour Majniusz E46 /Cztery 18stki znowu na pokładz
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
MaryjuszTour pisze:a No i zapomniałbym jeszcze o jednym...US style przy ciemnym lakierze mnie się widzi
[url=http://img841.imageshack.us/img841/7667/dsc0047gq.jpg]Obrazek[/URL]Uploaded with ImageShack.us
brak foty
co do koła to mi sie podoba mała gleba by mu nie zaszkodziła, szukaj jakiegoś gwintu na przód krecić na maksa nie musisz A jak ugrasz jakiś cent lub dwa na serii to za miesiąc powiesz że jeszcze ze 3 cm można by zejść i gwint bedzie jak znalazł też to przerabiałem
nie sztuką jest mieć nowe auto, sztuką jest żeby stare wyglądało jak nowe...
-
- Kontakt:
Cały czas myślę pozostaje kwestia w jaki sposób położyć delikatnie ten przód. Sprężyny odrobine niższe będzie ciężko dobrać a gewinde tylko na przód raczej dość ciężko dorwać...poza tym kwestia $ pozostaje już mnie troszkę te koła wyssały aczkolwiek teraz wiem, że było wartoPINIU pisze:kolo fajnie pasi tylko w dol go trzeba dac bo kozica
[/
-
- Kontakt:
Mały ugrade zderzaka stary zmęczył się życiem...
Uploaded with ImageShack.us
[/
-
- Kontakt:
A tak się zastanawiałem czy to nie przypadkiem Ty... czemu nie stanałeś pogadać!Dzidek pisze:Widziałem przejazdem w niedziele na strefie....
Fajnie sie prezenci
HaHa Antek jasne, że powiem, że od Ciebie P.s nie zapomne Ci tego objazdu zamiast jechać na skrótyAntek pisze:Lepiej sie pochwal od kogo go masz .
No ładnie się prezentuje , bardzo !
Fajnie, że Wam się podoba tak jak mi
[/
-
- Kontakt:
- Antek
Mówiłem Ci , jak brałeś ją , że to jest jakaś ori dokładka , ale nie wiedziałem z czego .MaryjuszTour pisze:Dla ciekawkich okazało się, że dokładka którą nabyłem to Ori Aeropakiet BMW co znacznie poprawiło mi humor dodatkowo idzie już do mnie folia "czarne czesane amelinium" i w piątek nocy wpada na listwy kokpitu
Progi i tylna dokładka też jest z tego Aeropakiet'u.