gliwice tez nie ma plakatów krzysiu podeślesz mi jakies?? zapłace za przesyłke?? i moge pomóc w przygotowaniach moge być już nawet w sobote i zostać na noc jesli trzeba pozdrawiam
Ja zapraszam moich klientów z okolic aby odwiedzili zlot BTS-u juz od ponad miesiąca!!! przynajmniej w ten sposób:DDDD Z dziewczyną bede rozstawiał namiot Eurobanku takze moze juz w sobote coś tez pomoge w przygotowaniach o ile nie pojade na impreze z klientami!!!! ale w niedziele na 100%;)
Witam
Mam pytanko czy na teren zlotu mogą wjeżdzać tylko auta czy można tez przyjść poprostu pieszo?? Bo mój młodszy brat by chciał przyjechać do rydułtów busem i na zlot przyjść zobaczyć furki... A i jeszcze jedno czy na zlot będzie można wejść tylko o 10 czy w pózniejszych godzinach nie będzie problemu?? O której jest przewidywany czas zakończenia zlotu tak mniej więcej??
danielswd pisze:Witam
Mam pytanko czy na teren zlotu mogą wjeżdzać tylko auta czy można tez przyjść poprostu pieszo?? Bo mój młodszy brat by chciał przyjechać do rydułtów busem i na zlot przyjść zobaczyć furki... A i jeszcze jedno czy na zlot będzie można wejść tylko o 10 czy w pózniejszych godzinach nie będzie problemu?? O której jest przewidywany czas zakończenia zlotu tak mniej więcej??
Z tym wszystkim co napisałeś nie będzie najmniejszego problemu,aby dojść piechotą i wejść na teren zlotu w późniejszej godzinie,mnie się wydaje iż będzie trwał do godziny 16 ale to zalezy wszystko od organizatorów