[E30] 318i Coupe by Hubeert
- Hubeert
- Zaawansowany forumowicz
A wiec tak, miałem 2 dni przerwy od prac garażowych, na dzień dzisiejszy wszystkie dziury zaklejone włókno położone podwójnie, błotniki wyklepane, zderzaki poklejone.
Dziś zrobiłem sobie postojówki w kierunkowskazach i foto relacja z tego jest
Kierunki wyciągnięte i rozłożone
Ja zrobiłem to tak, że z drugiego kompletu przednich lamp wyjąłem postojowki, przewody + wtyczki. Od postojowek z lamp pociągnę zasilanie do tych w kierunkowskazach.
Wywierciłem otwory w plastiku i odbłyśniku
Nowe gniazdo przyklejone, (zostało mi jeszcze uszczelnić)
Po złożeniu wygląda to tak
A świeci tak
Dziś zrobiłem sobie postojówki w kierunkowskazach i foto relacja z tego jest
Kierunki wyciągnięte i rozłożone
Ja zrobiłem to tak, że z drugiego kompletu przednich lamp wyjąłem postojowki, przewody + wtyczki. Od postojowek z lamp pociągnę zasilanie do tych w kierunkowskazach.
Wywierciłem otwory w plastiku i odbłyśniku
Nowe gniazdo przyklejone, (zostało mi jeszcze uszczelnić)
Po złożeniu wygląda to tak
A świeci tak
Ostatnio zmieniony 2010-06-23, 13:45 przez Hubeert, łącznie zmieniany 1 raz.
W jakim banku masz te "konto" ?? Działaj działaj, bo wiosna Cie zaskoczy . . .
[URL=http://www.fotosik.pl]
- Hubeert
- Zaawansowany forumowicz
Dawno tu nie pisałem:d prace poszły do przodu, wszystko przygotowane pod lakier foty niebawem - muszę ogarnąć wszystkie. W miedzy czasie nabyłem kiere m-tech1, el prawe lusterko ( u mnie tylko z lewej było el), i parę innych plastików zaślepek itp.
Najprawdopodobniej w bumie zagości czarna wykładzina, czarna podsufitka, czarna półka oraz czarne boczki.no i mam nadzieje że wyrobie się ze wszystkim na 1 maja
Najprawdopodobniej w bumie zagości czarna wykładzina, czarna podsufitka, czarna półka oraz czarne boczki.no i mam nadzieje że wyrobie się ze wszystkim na 1 maja