Vonski, w tym miejscu bedzie tarlo gdzie zaznaczylem na zdjeciu
[E36] wyciaganie nadkoli
Krzys, dlaczego ma ocierać akurat w tym miejscu? Nie jestem pierwszy który wpadł na pomysł założenia 19" do e36. Widziadłem już takich szaleńców którzy upchnęli duże koła w małej bemce, i oprócz tego że narzekają na kompletny brak komfortu ( za niski profil na nasze drogi ) oraz szybciej zużywające się elementy zawieszenia itp. nie wspominali o problemach z tarciem na wysokości tylnego zderzaka. Poza tym zdjęcia zawsze odrobinę przekłamują i po przymiarce stwierdzam że akurat w tym miejscu nie powinno być problemu. Owszem zdaję sobie sprawę że w czasie przymiarki koło wspierało się na nadkolu więc po wyprofilowaniu błotnika sytuacja ulegnie zmianie, ale mimo wszystko nie wydaje mi się żeby w tym miejscu miało ocierać. Bardzo jestem ciekaw dlaczego tak uważasz.
Vonski, juz troche jezdze na tych szerokich kolkach i uwierz ze to jeden z najwiekszych problemow szerokich kolek No i oczywiscie jak Ariel pisze wyzej, znam wiele osob ktore ten problem mialo i to w felgach 17". ¯eby tam nie obcieralo to z tylu musialbys miec naprawde beton bo na kazdej nierownosci poczujesz jak kolo obciera.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE