Pablo, na nogi chyba, bo na glowe za pozno hr hr hr
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Aman, żałuj że cie nie było normalnie nie mogę normalnie funkcjonować śmieje się do siebie boje się kotów gemba mnie boli oczywiście od śmiania na wszelki wypadek napisze z czego w obawie przed szydercami żona myśli że zwariowałem bo do tej pory śmieje się sam do siebie
Pozdrawiam i do następnego
Krisstoff pisze:
Ostatnio w niedzielę na myjni obok starego plusa?
dokladnie a jest problem bo nie umiem teraz znalezc takich springow jak te
Mogłeś chociaż się przywitać, bo widzieliśmy Twoją próbę wyjazdu z myjni, ale nawet nie raczyłeś do nas podjechać...
jakbys mial kolo siebie na fotelu taka blokade jak ja mialem tez bys sie nie odwazyl tam skrecic
juz wysluchalem na temat jazdy tym autem ze ma dosc takiej jazdy ze 5km jade 25minut hahaha to jeszcze z ulecana sprezyna mialem do was jechac? zanim bym tam dotarl to bym juz mial 3 razy wklupane i 2 fochy ale springi juz ida nowe wiec nastepnym razem chociaz sie przywitam
Hej ludzie! Robicie jakiegoś spota dziś? Bo wkońcu dam radę przyjechać a tu cisza
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
TOMI, masz bre na masce? Bo sie chyba dzisiaj mijalismy...
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..