Spoty Śląsk - Zagłębie.
- Ksawer
- Maniak forumowy
I owszem ale nie zmienia to faktu że najpierw się spotykamy wszyscy razem na miejscu spotów a później można coś kombinować.Nie zapominajmy że są to spoty BTS`u a nie prywatne.Spoty są stałe aby mogli przyjechać nowi.Jeśli nas by tam nie było mogą się zniechęcić.A tego byśmy nie chcieliKuti pisze:wszystko można pogodzić, by urozmaicić SpotyKsawer pisze:Kuti pisze:To też był spot
szkoda że co niektórych zabrakło
Spot jest w sobotę o 17.00 na Pogorii.
Po spocie co kto robi to jest każdego indywidualna sprawa.
to też kombinowane było dużo wcześniej żeby każdy mógł sobie czas zorganizować po spocie i pora ustalana taka by nie kolidowała ze spotem żeby w razie czego jak by ktoś nowy sie pojawił nie zniechęcił się bo tego właśnie byśmy nie chcieli a chcielibyśmy by nasze spoty nie ograniczały sie tylko do jednegoKsawer pisze:I owszem ale nie zmienia to faktu że najpierw się spotykamy wszyscy razem na miejscu spotów a później można coś kombinować.Nie zapominajmy że są to spoty BTS`u a nie prywatne.Spoty są stałe aby mogli przyjechać nowi.Jeśli nas by tam nie było mogą się zniechęcić.A tego byśmy nie chcieliKuti pisze:wszystko można pogodzić, by urozmaicić SpotyKsawer pisze:
Spot jest w sobotę o 17.00 na Pogorii.
Po spocie co kto robi to jest każdego indywidualna sprawa.
- Ksawer
- Maniak forumowy
Patrzę parę postów do góry i nie widzę aby było coś napisane (aby każdy mógł sobie czas zorganizować po spocie itd...) Jednak nie o to chodzi.Jak już wcześniej pisałem po spocie każdy może robić co chce.Nie interesuje mnie to. Chodzi o to że spoty oficjalnie są zawsze w soboty o godz.17.00 na POGORII aby mogły do nas dołączyć nowe osoby.
Rozumiem... chodzi o to, że info na forum nie było ... jednak o 17 spot się odbył. Cała sprawa była omawiana tydzień wcześniej na spocie ... nie byłem osobą organizującą ale osobiście następnym razem postaram się umieścić info o wydarzeniach . Po spocie sprawa prywatna ... ale jednak kulki były związane z integracją klubową. Urozmaicenie czasem się przyda Nie ma się co spinać panowie
Tak więc przypominajka, żeby nowi użytkownicy nie zrozumieli, że nie zawsze spoty się odbywają... kolejny spot świąteczny 17:00 molo pogoria
Tak więc przypominajka, żeby nowi użytkownicy nie zrozumieli, że nie zawsze spoty się odbywają... kolejny spot świąteczny 17:00 molo pogoria
- Ksawer
- Maniak forumowy
Seba to była dyskusja między mną a Kutim.Jest po temacie.Byłeś na spocie i jest okej.Poczytaj dokładnie o co mi chodziło bo nie chce mi się powtarzać i powielać temat.Sprawa zamknięta.Sebamc91 pisze:Bylo rozmawiane tydzien temu na spocie i na fb bo szybciej i latwiej bylo sie dogadac. Kazdy byl do rozmowy na fb zaproszony... spot byl o 17 kulki byly na 19 by kazdy mogl przyjechac na spota.. i sie spotkac.