BMW e36 coupe by dk0000

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

z gleba czy bez wazne ze tobie sie podoba :wink: czasem fajnie popatrzyc na zadana serie niz zdrutowanego na sile "Giermana" czego nie brakuje i tyle odemnie dbaj o nia :wink:
pierre27
Zaawansowany forumowicz

Post autor: pierre27 »

Gdyby ta fedra była orginalnie obniżona to by nigdy nie tarło a tak to fedra nie dość ze standard to jeszcze z ucietym zwojem takie rzeczy to tylko w niemcach gdzie nie ma dziur jeszcze brakowało trytytek :razz: dobrze ze zmieniłeś
Awatar użytkownika
DaveKNW
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DaveKNW »

Dzisiaj do mojej BUNI :bmw: wpadł nowy czujnik temp. cieczy bo niestety stary nie był oryginalny i nawalił co skutkowało tym że nie pokazywało mi temp. na liczniku.

Obrazek
Stary czujnik :)

Do autka wpadła także tydzień temu instalacja LPG STAG300.

Jak na razie to Bawarka mechanicznie ogarnięta i po woli nadchodzi czas na dopieszczenie jej pod względem wizualnym.
W najbliższym czasie wpadną nowe boczki drzwi i może obszyta kierownica :)
A na lato alumki BMW 16 styling 42
Awatar użytkownika
DaveKNW
Zaawansowany forumowicz

Dzisiaj do mojej Bawarki wpadły jak na razie gumy usztywniające na przód bo jednak mieliście racje za miękka jest na seryjnym zawieszeniu i denerwowało mnie to po woli.

No ale na gumach jeździć nie zamierzam cały czas więc w najbliższym czasie wpadną usztywniane fedry może i nawet -30 na przodzie, dla tego że podobało mi się jak schodziła klinem w dół ale jednak te -50 było za dużo i haczyłem więc myślę, że -30 bd akurat.

A co wy o tym myślicie ??
Awatar użytkownika
DaveKNW
Zaawansowany forumowicz

Moja bunia już u nowego nabywcy :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Mam nadzieję, że nie długo kupię nową bawarke :bmw:

Temat do zamknięcia.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Zablokowany