Wlasnie byl u mnie Twoj ulubiony kurier i mowil ze fajne frykasy Ci dostarczyl.
Schowek, tunel itd bedziesz zmienial do tego?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
zapłać abonament za phona bo później jest lipa jak w trasie do poznania, chce się dzwonić a boczki zakładaj do auta a nie je marnujesZ
Tajle z górnej półeczki
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
jakbys chcial komplet czarnego drewna albo 3m carbonu to numer do mnie znasz
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Blendy w E34 powinny isc seryjnie. Bez niej klapa wyglada mega biednie.
No od razu lepiej. Fajnie wyglądają dwie taki bandytki