Dzięki za opinie tomash felgi na pewno będą ale na przyszły sezon dopiero...co do fotek to są robione w kilku miejscach jak się domyślacie między innymi teren zamkniętej kopalni Morcinek w Kaczycach niedaleko Cieszyna ,cementownia Grodziec do której się wybrałem po zobaczeniu fotek ekipy z Sosnowca (wypas miejsce) ,no i Plaza oraz Focus Rybnik oczywiście Pozdro
HEH jak dla mnie takimi zdjęciami możesz ''przynudzać''(w dobrym tego słowa znaczeniu)
cały czas z chęcią jeszcze pooglądam-fotek pięknych bumierów nigdy za wiele
Pozdro -naprawde piękność
Jest piękna, zawsze miałem sentyment do e46 ci lub cd i te składanie lusterek do góry. Wielki pozytyw, chętnie bym zamienił moje e39 na 320cd lub 330cd. Ale jak na razie mam inne wydatki. Kolejny raz marzenia muszą poczekać. Pozdrawiam Serdecznie
Masz moze fotki jak auto da sie max obnizyc i max teren zrobic na tym gwincie?Wlasnie tez chce kupic taki gwint! Czy jak jest na max terenie to juz jest obnizone cos tam? Pozdro
Nie wiem nie sprawdzałem tego jak się da podnieś ale na pewno z 2 palce wsadzisz pomiędzy oponę a nadkole , teraz do max obniżenia mam jeszcze jakieś 2 cm gwintu.Sorry ale nie mam za dobrych fot porobionych jak na razie mam tylko takie coś Pozdrawiam.