[E36] 330i Cabrio by gamek2
dzisiaj pobawilem sie troche ze skora moimi pomocnikami byli GLIPTONE GT15 + GT13
po spryskaniu GT15 szczena mi opadla bo myslalem ze mam czysta skore
a tu juz foto po wytarciu GT15 a przed nalozeniem GT13
GT 13 nalozylem ale zostwilem do jutra zeby sobie dobrze wyschlo musze powiedziec ze naprawde dobry zestaw do czyszczenie po spsikaniu GT15 brud zaczol fajnie schodzic do tego troche pomachalem szczoteczka i efekt przyjemny dla oka
no i na koniec fota oklepanego M54 z nowa oslona
jak dobrze pojdzie to w przyszlym tygodniu oddam auto do usowania kilku wgniotek ktore nie zucaja sie w oczy ale strasznie mnie denerwuja bo wiem ze tam sa ale najpierw musze podjechac autem zeby sobie to poogladali a potem zaczne zabawe z polerka lakieru
po spryskaniu GT15 szczena mi opadla bo myslalem ze mam czysta skore
a tu juz foto po wytarciu GT15 a przed nalozeniem GT13
GT 13 nalozylem ale zostwilem do jutra zeby sobie dobrze wyschlo musze powiedziec ze naprawde dobry zestaw do czyszczenie po spsikaniu GT15 brud zaczol fajnie schodzic do tego troche pomachalem szczoteczka i efekt przyjemny dla oka
no i na koniec fota oklepanego M54 z nowa oslona
jak dobrze pojdzie to w przyszlym tygodniu oddam auto do usowania kilku wgniotek ktore nie zucaja sie w oczy ale strasznie mnie denerwuja bo wiem ze tam sa ale najpierw musze podjechac autem zeby sobie to poogladali a potem zaczne zabawe z polerka lakieru
Nooooooooo Ładnie działasz - rozumie , że środki / produkty do detalingu/polerowania będą z górnej póły -wtedy efekt będzie olśniewający - jeśli mógłbym doradzić - do finishingu użyj Ultra finishing polish firmy MEGUIAR'S - uzyskasz tzw mokry efekt ,niesamowitą głębie i połysk
W każdym bądź razie działaj ,bo bardzo jestem ciekaw efektu końcowego
W każdym bądź razie działaj ,bo bardzo jestem ciekaw efektu końcowego